Search

Κάσσανδρος Στίγγας: «Αγώνας που περιμένει όλη η Αλεξ/πολη αυτός με τον Ολυμπιακό»

Στο volleyleague.gr, την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ, μίλησε ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Κάσσανδρος Στίγγας.

Αναφέρθηκε στο βραβείο του MVP που πήρε, στο ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό, στο όνειρο της καριέρας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχτηκα mvp. Αφιερώνω την διάκριση στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου που με έχει βοηθήσει πολύ».

Πως πήρες την απόφαση να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Εθνικό;

«Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στον Εθνικό. Ζήλευα την ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε στους εντός έδρας αγώνες του Εθνικού και γενικά την οικογενειακή λειτουργία της ομάδας. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν με ανιοδιοτέλεια και προσφέρουν. Αγαπούν το βόλεϊ και τον αθλητισμό και φυσικά τον σύλλογο. Τώρα που ήρθα διαπιστώνω πως υπάρχει άριστο και βολεϊκό κλίμα και ένας πολύ καλός προπονητής που μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε».

Που μπορεί να φτάσει εφέτος ο Εθνικός;

«Ο στόχος μας είναι η παραμονή αλλά πιστεύω πως και η 5η θέση είναι ένας εφικτός στόχος. Εκτός από την πρώτη 4αδα όλες οι ομάδες είναι κοντά και η διαφορά θα γίνει στην διάρκεια και στις λεπτομέριες. Έχουμε ομάδα με δυνατότητες και είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλά».

Ποιο είναι το όνειρο καριέρας;

«Θέλω να πάρω τίτλους και φυσικά να κληθώ στην Εθνική ανδρών».

Έχεις κληθεί ποτέ στην Εθνική;

«Οχι, δεν έχω κληθεί ούτε στην 20αδα. Αυτό είναι ζήτημα του ομοσπονδιακού προπονητή. Το ότι δεν έχω κληθεί με πεισμώνει και με κάνει να δουλεύω όλο και πιο σκληρά για να γίνομαι κάθε χρόνο καλύτερος. Υπάρχει επικοινωνία με τον ομοσπονδιακό προονητή Σωτήρη Δρίκο ο οποίος μου λέει πως με παρακολουθεί και με προτρέπει να συνεχίσω την δουλειά».

Έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι μπορεί να κάνει ο Εθνικός;

«Για μας θα είναι μία ευκαιρία για ένα ελεύθερο και ωραίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, έχει άλλους στόχους, άλλο σχεδιασμό. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κλέψουμε θετικό αποτέλεσμα. Είναι ο αγώνας που περιμένει όλη η Αλεξανδρούπολη και σίγουρα το γήπεδο θα είναι γεμάτο».

Share it