Search

Photos και το ρεπορτάζ του ΑΛΕΞ – Ορέστης Ορεστιάδας 0-2!

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Ορέστης Ορεστιάδας, πέρασε απ’ την έδρα του ΑΛΕΞ, επικρατώντας με 0-2 με τα τέρματα του Μεμούρη ακι του τρνόπουλου, αμφότερα στο πρώτο ημίχρονο. Το ΑΛΕΞ του Βαγγέλη Καραπαναγιώτου ήταν αυτό που είχε την κατοχή και τις σημαντικότερες στιγμές στο πρώτο μέρος, όμως παρόλο που ο Ορέστης πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση, έφυγε με το τρίποντο χάρη στην ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών του.

Έμπνευση της στιγμής και κλάση μίλησαν τόσο στο 30’όταν ο Μεμούρης έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Δαρβούδη, μπαλιά που έφερε το πέναλντι του Κολγκέκα στον επιθετικό του Ορέστη, με τον Μεμούρη απ’ τα 11 βήματα να κάνει το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν ο Τρανόπουλος αυτός που με μία ενέργειά του έκοψε στα 2 την άμυνα των γηπεδούχων, παίρνοντας τη μπάλα από το κέντρο και σπάζοντάς την δεξιά, διέσχισε αρκετά μέτρα, πριν ο Ντινούδης τον ξαναβρεί με συστημένη μπαλιά και ο Τρανόπουλος με κεφαλιά κάνει το 0-2, μετατρέποντας ουσιαστικά σε τυπική διαδικασία το παιχνίδι.

Το ΑΛΕΞ βέβαια δεν παράτησε το παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες να μειώσει, ειδικά και μετά την αποβολή του Κιτσικούδη στο 60 με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Καλυμνιό -όμως Καλυμνιός-Καλαϊτζίδης και Μανωλίδης, δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, όπως και ο Δεληγιαννίδης στις καθυστερήσεις, με το 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η εικόνα του παιχνιδιού:

2′ Σουτ του Καλαϊτζίδη για το ΑΛΕΞ, η μπάλα περνάει άουτ

6′ Σουτ Ελευθεριάδη για τον Ορέστη, η μπάλα φεύγει έξω απ’ τα δοκάρια

7 Φεύγει στην αντιπέθεση η ομάδα του ΑΛΕΞ, σε θέση βολής ο Καλαϊτζίδης, σουτάρει άουτ.

17 Ο Μανωλίδης βγάζει την κάθετη στον Καλυμνιό, ο Γαλλής τον προλαβαίνει και παραχωρεί κόρνερ.

20 Σουτ του Ελευθεριάδη απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής, στα χέρια του Μπάλιου.

25 Σουτ του Καλυμνιού στα χέρια του Γαλλή.

27 Σουτ πάλι του Ελευθεριάδη, στα χέρια του Μπάλιου.

30 Κιτσικούδης κάνει το πλάγιο, ο Μεμούρης την πάσα μέσα στην περιοχή, με τον Δαρβούδη να κερδίζει πέναλντι απ’  τον Κολγκέκα, που υποδεικνύει ο Σιμίδης.

31 Ο Μεμούρης κερδίζει τον Μπάλιο απ’ τα 11 βήματα και κάνει το 0-1.

33′ Σουτ του Μεμούρη, που πήγε να κρεμάσει τον Μπάλιο από μακριά, πάνω απ’τα δοκάρια του κίπερ του ΑΛΕΞ

34 Χάνει μεγάλη ευκαιρία ο Μανωλίδης, με τον Πετρόπουλο να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, αφού πρώτα η μπάλα είχε χτυπήσει στον Τσουμακίδη.

40 Το 0-2 απ’ τον Τρανόπουλο. Η επίθεση αρχίζει με τον Γενηκομσίου να πασάρει στον Τρανόπουλο, αυτός στον Ντινούδη και αποδέκτης πάλι ο Τρανόπουλος που με κεφαλιά κάνει το 0-2.

52′ Παραλίγο να επωφεληθεί απ’ την ολιγωρία του Μπάλιου ο Μεμούρης, όμως η κόντρα που βάζει ο μεσοεπιθετικός του Ορέστη, σε καθυστερημένο διώξιμο του τεμρατοφύλακα του ΑΛΕΞ, καταλήγει έξω.

53 Ο Δαρβούδης κάνει το πλασέ μέσα απ’ την περιοχή, μπλοκάρει ο Μπάλιος

58 Ο Θώδης την σέντρα, ο Καλαϊτζίδης σουτάρει άουτ μέσα απ’ την περιοχή από δύσκολη θέση.

60 Ο Μπάλιος νικάει τον Ελευθεριάδη, μπλοκάροντας το σουτ του μέσα απ’  την περιοχή.

61 Δεύτερη κίτρινη στον Κιτσικούδη για τράβηγμα στον Καλυμνιό

62 Φάουλ του Κολγκέκα άουτ.

68 Καλό σουτ του Καλυμνιού, λίγο άουτ.

70 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλυμνιού στα χέρια του Γαλλή.

76 Σουτ Γιακουμπίδη, κόρνερ καταλήγει η μπάλα.

78 Σουτ του Μεμούρη έξω απ’ την περιοχή, λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Μπάλιου

83 Ωραία κίνηση του Καλυμνιού και προσπάθεια να παίξει το 1-2 με τον Μανωλίδη, ο τελευταίος όμως προτιμάει να κάνει το σουτ, που καταλήγει άουτ

85 Σουτ του Καλυμνιού, κόρνερ.

87 Μεμούρης βλέπει τον Οτάμπαση, που στέλνει την μπάλα στο σημείο του πέναλντι, με τοπ Χλωρίδη παραλίγο να βάζει αυτογκόλ.

90′ Σουτ του Καλυμνιού άουτ

91′ Σουτ του Σιμτσάκη έξω απ’ την περιοχή, κοντράρει και περνάει κόρνερ.

92′ Μεγάλη ευκαιρία του Δεληγιαννίδη, απ’ το κερδισμένο κόρνερ να μειώσει για την ομάδα του, αλλά ο Γαλλής απέκρουσε την κεφαλιά του, ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Σημείο κλειδί: Η ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ορέστη, που με δύο ενέργειες ουσιαστικά, κατάφεραν και πήραν ένα τρίποντο με σβηστές μηχανές.

Ο αδύναμος κρίκος: Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες των μεσοεπιθετικών του ΛΑΕΞ, που δεν κατάφεραν να κάνουν κάποια ή κάποιες απ’ αυτές, γκολ.

ΑΛΕΞ (Καραπαναγιώτης): Μπάλιος, Μκρτσιάν, Θώδης(77′ Σιμιτσάκης), Χλωρίδης, Κολγκέκα, Δεληγιαννίδης, Μανωλίδης, Γιακουμπίδης, Μακιτσιάν(90′ Οικονόμου), Καλαϊτζίδης, Καλυμνιός

Ορέστης Ορεστιάδας (Αραμπατζής): Γαλλής, Ντινούδης, Κιτσικούδης, Πετρόπουλος (38′ Γενηκομσίου), Τσουμακίδης, Μεμούρης, Ελευθεριάδης(63′ Καστρινός), Οικονόμου, Δαρβούδης, Βουδούρης, Τρανόπουλος(74′ Οτάμπασης)

Share it