Search

“Φουλάρει” για το πρώτο εντός της χρονιάς ο Πανθρακικός! Τα εισιτήρια για το ματς με την Καρδίτσα

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας (06/11-15:00) στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στο πρώτο ματς της Football League στην έδρα των “πράσινων”

Το πρόγραμμα της ομάδας στο αθλητικό κέντρο ξεκίνησε με προθέρμανση και δουλειά στο passing game, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό παιχνίδι τακτικής, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας. H αυριανή (04/11) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού πρόκειται να λάβει χώρα στο ΔΑΚ Κομοτηνής (15:30).

Παράλληλα η ΠΑΕ με σχετικό δελτίο τύπου έσπευσε να ενημερώσει τους φίλους της για τους τρόπους διάθεσης εισιτηρίων για την αναμέτρηση. Αναλυτικά:

“Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας (06/11-15:00), η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League 2016-17.

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, πρόκειται να λειτουργήσει μόνο η Θύρα 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή (04/11) από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός (Παναγή Τσαλδάρη 2-ΔΑΚ Κομοτηνής), ενώ τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά και την ημέρα του αγώνα από τη16:00, για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα viva.gr.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (Ν. 4326/2015), για την έκδοση εισιτηρίου είναι αναγκαία η καταγραφή των στοιχείων του αγοραστή. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου, και η αναφορά του ονόματος του αγοραστή στο εισιτήριο καθώς και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

VIP:
20 ευρώ για ενηλίκους
5 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

Θύρα 1:
10 ευρώ για ενηλίκους
3 ευρώ για μαθητές 12-18 ετών

Πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας:

http://www.panthrakikos.com/eisitiria/eisitiria-diarkeias-2016-17.html

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!”

Share it