Search

“Έκλεψε” τις εντυπώσεις ο νεαρός Κομοτηναίος καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Περρής στο Basketball Camp Cadets FIBA Europe-EOK

Ολοκληρώθηκε στην Πρέβεζα το Basketball Camp Cadets FIBA Europe της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ένα προπονητικό καμπ στο οποίο παίρνουν μέρος αγόρια κάτω των 15 ετών.

Ο Κομοτηναίος πρώην παίκτης του Αίαντα Κομοτηνής και νυν του συλλόγου Δέκα-Δόξα Ελπίδας Ανδρέας Περρής(ο πρώτος στην φωτο), ο οποίος παραχωρήθηκε με μεταγραφή το καλοκαίρι στην ομάδα Δέκα-Δόξα Ελπίδας του Νίκου Χατζηβρέτα αγωνίστηκε με τον Αχέρωνα, ενώ πήρε μέρος και στο All Star Game της τελευταίας μέρας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις του:

-1η αγωνιστική Αχέρων – Άκτιος Απόλλων 85-95 (18 πόντους, τρίτος σκόρερ της ομάδας)

-2η αγωνιστική Ιθάκη – Αχέρων 75-66 (18 πόντους, πρώτος σκόρερ της ομάδας)

-3η αγωνιστική Φαίακες – Αχέρων 58-63 (10 πόντους, δεύτερος σκόρερ της ομάδας)

-4η αγωνιστική  Αχέρων -Νικόπολη  68-43 (14 πόντους, δεύτερος σκόρερ της ομάδας)

-Στο All Star Game της τελευταίας μέρας (14 πόντους, δεύτερος σκόρερ της ομάδας)

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές της ΕΟΚ επέλεξαν 24 παίκτες στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο νεαρός Κομοτηναίος, προκειμένου να αποτελέσουν τον “προθάλαμο” της Εθνικής παίδων.

Ο ΑΙΑΣ συγχαίρει τον πρώην αθλητή του

Η ομάδα της Κομοτηνής παραμένει σε επικοινωνία με τον αθλητή και ενδιαφέρεται για την ουσιαστική του εξέλιξη, γι’ αυτό άλλωστε και δεν στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή και τα όνειρά του.

“Το ΔΣ και οι προπονητές του Αίαντα Κομοτηνής του εύχονται καλή συνέχεια και η παρουσία του τιμά τον σύλλογο μας και την πόλη της Κομοτηνή”, αναφέρουν οι υπεύθυνοι στη σχετική ενημέρωση αναφορικά με τον πρώην αθλητή τους.

Share it