Search

Πήρε Καμπουρίδη αλλά έχασε τον αρχισκόρερ της Γιάννη Τσάνι η Βιστωνίδα!

Μια μεταγραφή και μια αποχώρηση στην επιθετική της γραμμή, είχαμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την ομάδα της Βιστωνίδας.

Η ομάδα του Γιουράι Μπούτσεκ προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Γαβρίλου Καμπουρίδη(φωτο δεξιά) που αγωνίστηκε με τις φανέλες των Άρη Πετεινού, Νέστου Χρυσούπολης(Γ’ Εθνική) και πέρσι του Αστέρα Μαγικού απ’ όπου και τον απέκτησε η ομάδα του Ορφέα Ν. Αμισσού στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και λίγο πριν το φινάλε τον έκανε δικό της η ομάδα της Βιστωνίδας.

Η μεταγραφή αυτή πραγματοποιήθηκε καθώς η ομάδα της Βιστωνίδας χρειαζόταν άμεσα παίκτη στην γραμμή κρούσης της μια και ο 20χρονος αρχισκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, Γιάννης Τσάνι(φωτο αριστερά) αποχώρησε απο την ομάδα για την Θεσσαλονίκη. Ο Τσάνι που μέχρι τώρα είχε σημειώσει 7 τέρματα για την ομάδα της Βιστωνίδας στο πρωτάθλημα, πρώτος με διαφορά στους σκόρερ της ομάδας της Φελώνης και τέταρτος στο πρωτάθλημα, μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει φυσικοθεραπεία σε ΙΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιάσων Αυγής. Ο ταλαντούχος στράικερ που πέρα απο ένα μικρό πέρασμα απο τον Άρη Πετεινού όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο απο ηλικία 9 χρονών τα έχει περάσει στην ομάδα της Βιστωνίδας, και αναμφίβολα η αποχώρηση του αποτελεί σημαντικό πλήγμα για τον ΑΟΒ.

Share it