Search

Με διπλή τούρτα-έκπληξη γιόρτασαν τα γενέθλια του προπονητή τους τα κορίτσια της Ασπίδας Ξάνθης

Μια διπλή ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον προπονητή όλων των Γυναικείων τμημάτων της Ασπίδας Ξάνθης(Γυναίκες, Νεανίδες, Κορασίδες) Νεδήμ Καρά Αχμέτ που είδε στην προπόνηση τόσο σύσσωμα τα τμήματα της ομάδας όσο και η οικογένεια του των περιμένανε με δύο τούρτες έκπληξη.

Μάλιστα οι Κοροσίδες κρατούσαν  και τρία χαρτόνια που πάνω έγραφαν το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του προπονητή, και αναμφίβολα η διαχρονική παρουσία του Νεδήμ Καρά Αχμέτ επιβεβαιώνει τον λόγο που κάθε χρόνο η Ασπίδα Ξάνθης πρωταγωνιστεί, χάρις το εξαιρετικό έργο που παράγει ο προπονητή της.

Ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ έσπευσε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο  για της ευχές, αλλά και το κυριότερο όλα τα κορίτσια της ομάδας και την οικογένεια του για την υπέροχη έκπληξη που του επιφύλασσαν:

“Πέρασε άλλος ένας χρόνος, χωρίς να κοιτάξει πίσω του .
Αλλά εγώ δεν έμεινα άδειος , έζησα .Χάρηκα , λυπήθηκα , εκνευρίστηκα , στεναχωρήθηκα , έμεινα μόνος , κουράστηκα , πήγα, ήρθα, έτρεξα, …
Είναι τόσα πολλά πράγματα που έκανα, και συνειδητοποίησα το πόσο πολύ η ανθρώπινη ζωή έχει πραγματικά πολύ δρόμο μέσα σε ένα χρόνο.
Ευχαριστώ θεέ μου, για όλη αυτή την ομορφιά που πρόσθεσες στη ζωή μου .
Ευχαριστώ, την οικογένειά μου, τους αγαπημένους φίλους μου, την ομάδα μου , που αξίζει ακόμη πολλή να ζήσω μαζί τους σε αυτόν τον κόσμο .
Ευχαριστήσω όλους εσάς που , είτε τηλεφωνώντας μου και ακούγοντας την φωνή σας , είτε γεμίζοντας με όμορφα μηνύματα το τηλέφωνο και το υπολογιστή μου , μου ευχηθήκατε για τα γενέθλια μου .
Ευχαριστώ ακόμη και τη λέξη «ευχαριστώ», που αν δεν ήταν αυτή πώς θα μπορούσα να απαντήσω σε αυτή την ομορφιά, ποία λέξη μπορεί να πάρει τη θέση της .
Με της ευχές μου , σε υγιή και ευτυχισμένα χρονιά .”

Share it