Search

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Καλαϊτζίδη και Τσέλα για την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη!

Με την απόκτηση δύο 18χρονων ποδοσφαιριστών απο τμήματα  υποδομής ομάδων της Super League ολοκλήρωσε τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η ομάδα Κ20 της Ξάνθης, που ενισχύθηκε μεσοεπιθετικά με την απόκτηση των Γιάννη Καλαϊτζίδη και Κέβιν Τσέλα.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Καλαϊτζίδης(δεξιά στην φωτο) είναι παιδί των Ακαδημιών των Ελπίδων Ξάνθης, ενώ έχει αγωνιστεί για ένα χρόνο στον Ολυμπιακό ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθρακικού, έχοντας γεμάτη χρονιά. Ο υποβιβασμός του Πανθρακικού και το γεγονός πως ο Καλαϊτζίδης αποχώρησε απο εκεί έδωσε την ευκαιρία στην Ξάνθη να τον κάνει δικό της και να στελεχώσει την ομάδα Κ20 του ΑΟΞ.

Η έτερη μεταγραφή είναι αυτή του Ρεθυμνιώτη επιθετικού Κέβιν Τσέλα(αριστερά στην φωτο), με τον 18χρονο φορ να αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία τόσο στα Κ17 όσο και στα Κ20 του Πλατανιά με γεμάτες σαιζόν. Με τις πανελλήνιες να τον… στέλνουν στην Θράκη και την Ξάνθη, μια και ο Τσέλα πέρασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, και μετά το δοκιμαστικό που πέρασε απο τους Ξανθιώτες που πέρασε με επιτυχία η ομάδα της Ξάνθης συμφώνησε με τον Πλατανιά και τον απέκτησε.

Αμφότεροι έρχονται να ενισχύσουν την πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή του Ξανθιώτικου συλλόγου και άπαντες ελπίζουν σε μια χρονιά γεμάτη υγεία και ιδιαίτερα παραγωγική τόσο σε ασίστ όσο και γκολ.

Share it