Search

Νίκη άνευ αγώνα του Λεβαδειακού των Παχούμη και Γιαννακόπουλο επί της ΑΕΚ λόγω απουσίας…γιατρού!

Η U17 της ΑΕΚ και του Λεβαδειακού θα διασταύρωναν τα ξίφη τους σήμερα στις 12:00 στο Ανοικτό του Δήμου Βριλησσίων για την 8η αγωνιστική της Super League U17, ωστόσο, η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ποτέ!

Ο λόγος ήταν η απουσία του γιατρού του γηπέδου ο οποίος καθ’οδών προς το γήπεδο υπέστη ατύχημα και έτσι η παρουσία του στον αγώνα ήταν αδύνατη. Έτσι, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ να πείσουν τον διαιτητή να ξεκινήσει η αναμέτρηση (υποστηρίζοντας ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο να παρευρεθεί ο γιατρός στο γήπεδο), το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στην U17 του Λεβαδειακού με 0-3.

Έτσι οι Βοιωτοί των Κομοτηναίων Χρήστο Παχούμη και Θανάση Γιαννακόπουλου πήραν μια μεγάλη νίκη άνευ αγώνα.

Ο προπονητής της U20 του Λεβαδειακού, κ.Λιόντος μιλώντας στο talentabout.gr δήλωσε:

“Καθυστέρησε πάρα πολύ ο γιατρός, κάτι έχει συμβεί από ότι είπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, εμείς περιμέναμε περίπου 50 λεπτά, απλώς ο διαιτητής έπρεπε να κλείσει το φύλλο αγώνος στο 20λεπτό, δηλαδή δεν υπήρχε άλλο περιθώριο χρόνου από την πλευρά του. Ήταν όμως καθαρά θέμα του διαιτητή, εμείς δεν είχαμε πρόβλημα να περιμένουμε κάποιο διάστημα ακόμα αν και είχε φτάσει στην μία ώρα η καθυστέρηση. Είχε περάσει πάρα πολύ ώρα, τα παιδιά έμπαιναν, έβγαιναν, κάθονταν, έκαναν ζέσταμα, εντάξει δεν ήταν κάτι το φυσιολογικό. Η απόφαση ήταν λογική. Ακόμα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ το κατάλαβαν, δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Εμείς ούτως ή άλλως είχαμε κατέβει για να παίξουμε, δεν είχαμε κατέβει για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Απλώς είναι λίγο άκομψο το να συμβαίνει έτσι, με αυτόν τον τρόπο αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, έτσι είναι οι κανόνες καλώς ή κακώς.”

Ενώ απο την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ, κ. Δήμος επισήμανε ότι δεν χάθηκε τίποτα περισσότερο από μια ευκαιρία να αγωνιστούν και παρότι παραδέχθηκε ότι υπήρξε στεναχώρια στους παίκτες του, τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι η δουλειά που γίνεται αυτήν τη στιγμή στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και έχει φέρει την U17 να πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα: «Τηλεφωνήσαμε στον γιατρό αλλά δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Στις 12 παρά υποψιαστήκαμε ότι κάτι στραβό γίνεται και πήραμε έναν άλλο γιατρό ο οποίος μέχρι να έρθει ήθελε το χρόνο του. Ξέρετε πως είναι η κίνηση στην Αθήνα, εκείνη την ώρα. Μέχρι να έρθει αυτός ο διαιτητής στα Βριλήσσια είχε κλείσει το φύλλο αγώνα. Βέβαια την ώρα που έκλεινε το φύλλο αγώνα έφτασε ο διαιτητής και αυτό που σας λέω είναι σημαντικό για την συμπληρωματική έκθεση».

Έχετε κάποιο παράπονο από τη στάση του Λεβαδειακού;

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να κρίνω τους αντιπάλους, εγώ απλά σας εξιστορώ ότι έγινε. Μένω απλά στο γεγονός ότι άργησε ο γιατρός που είχαμε κανονίσει να έρθει και άργησε να μας ειδοποιήσει ότι κάτι του έτυχε. Ο διαιτητής πάντως είδε ότι ήρθε ο άλλος γιατρός που φωνάξαμε. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήμουν μέσα στο γήπεδο και προσπαθούσα να προετοιμάσω τους παίκτες μου για το παιχνίδι. Τώρα, αν ο διαιτητής έπραξε σωστά δεν μπορώ να το κρίνω γιατί δεν γνωρίζω τι ισχύει. Εγώ ξέρω απλά ότι ο δεύτερος γιατρός ήρθε στο γήπεδο.

Πως θα κινηθεί η ΑΕΚ;

Είναι ένα παιχνίδι ακαδημιών. Για εμάς δεν κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Εμείς θέλαμε να παίξουμε. Στεναχωρηθήκαμε πάνω απ’ όλα που δεν έγινε το ματς. Τα παιδιά ήθελαν να παίξουν μπάλα και ήταν φυσικό να στεναχωρηθούν με αυτήν την εξέλιξη. Δεν μας πείραξε από βαθμολογικής άποψης. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε για να το χαρούν τα παιδιά.

Θα διεκδικήσετε την επανάληψή του;

Φυσιολογικά ναι. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ήταν ένα απρόοπτο και στα απρόοπτα χρειάζεται καλή διάθεση.

Share it