Search

Πρωτιά στο Προαγωνιστικό και 2η θέση στο Αγωνιστικό για τον ΟΦΘΑ στο 2o Meeting Κολύμβησης του Νηρέα Ορεστιάδας!

Την 1η θέση με 44 μετάλλια πήρε το Προαγωνιστικό τμήμα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στο 2o Meeting Κολύμβησης Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών Κατηγοριών που διοργάνωσε στην Ορεστιάδα ο Νηρέας. Στην 2η θέση με 54 μετάλλια το Αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης.

Το δελτίο Τύπου του ΟΦΘΑ:

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ορεστιάδας η Διασυλλογική διοργάνωση του Νηρέα Αγωνιστικών & Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-18 + ετών) με τη συμμετοχή 420 περίπου κολυμβητών-τριων από Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία.

Το επίπεδο των αγώνων, για αυτή την πρώιμη περίοδο, ήταν αρκετά υψηλό. Η ομάδα μας αγωνιζόμενη με 48 κολυμβητές – τριες, εκ των οποίων πάρα πολλοί ηλικίας 9 ετών (ουσιαστικά στην παρθενική τους εμφάνιση στις προαγωνιστικές κατηγορίες) πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και αναδείχθηκε άτυπα πολυνίκης ομάδα με 18 χρυσά, 15 ασημένια 11 χάλκινα (σύνολο 44 μετάλλια).

Στα στατιστικά της ομάδας και των αγώνων :
• Πραγματοποιήθηκαν 11 νέα ρεκόρ ομάδας από τους Ντούμα Ευάγγελο (2), Πεχλιβανίδη Γιώργο (1), Αλεξάκη Γιώργο (1), Τσομπάνη Αναστασία (2), Τσολακίδη Άννα (2), Παλακίδου Σοφία (2), Στούρα Όλγα (1).
Όλα τα παραπάνω δείχνουν πολύ απλά και για άλλη μια φορά τη πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 12 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΟΦΘΑ ΚΑΙ…..ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Με μία καταπληκτική εμφάνιση, η αγωνιστική ομάδα του ΟΦΘΑ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο 2ο κολυμβητικό meeting που διοργάνωσε ο Νηρέας Ορεστιάδας στο κολυμβητήριο 25μ της Ορεστιάδας.
Η μεγαλύτερη ίσως αποστολή του συλλόγου που έχει υπάρξει ποτέ σε αγωνιστική ομάδα (33 άτομα), κατάφερε να φύγει από την Ορεστιάδα με 63 όρια(!) από 26 κολυμβητές που τα κατέκτησαν και τυπικά έχουν το εισιτήριο για τους χειμερινούς αγώνες. Τα 54 μετάλλια (15 χρυσά – 23 ασημένια -15 χάλκινα) κατατάσσουν τον ΟΦΘΑ στην 2η θέση της διοργάνωσης, ανάμεσα σε 19 αγωνιστικές ομάδες που συμμετείχαν. Πολλοί κολυμβητές πραγματοποίησαν νέα ατομικά ρεκόρ και όλα αυτά ενώ είμαστε ακόμη στην αρχή της κολυμβητικής περιόδου, κάτι που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον αυτών των καταπληκτικών παιδιών.
Καλύτερη κολυμβήτρια των αγώνων η Ειρήνη Μπράμου του ΟΦΘΑ η οποία και παρέλαβε το ειδικό χρηματικό έπαθλο των αγώνων.
Στα αρνητικά ο ελλιπής χώρος στο κολυμβητήριο και οι μακροσκελείς αγωνιστικές. Στα θετικά το ωραίο κλίμα των αγώνων και ο ζεστός χώρος καθώς και οι 8 διαδρομές του κολυμβητηρίου.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς της ομάδας μας που έδωσαν πραγματικά δυναμικό παρών ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των κολυμβητών, των προπονητών και της ομάδας.

Keep swimming!!!
Για τον ΟΦΘΑ
Το Δ.Σ.
& οι προπονητές

 

Share it