Search

Ο απολογισμός των 10 Θρακιωτών στην πρεμιέρα της Football League!

Ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα της Football League που μετά απο τόσες καθυστερήσεις οι παίκτες των ομάδων πάτησαν χόρτο σε μια αγωνιστική που δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Συνολικά μετείχαν 10 Θρακιώτες με τις ομάδες τους να έχουν απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Μάλιστα να σημειώσουμε πως η μοναδική ήττα ήταν των Τρικάλων με παρουσία τριών Θρακιωτών ποδοσφαιριστών, απο τον Αγροτικό Αστέρα του Ξανθιώτη βοηθού προπονητή Θάνου Χατζηααθνασίου. Ενώ η δεύτερη νίκη πέρα απο του Αγροτικού ήταν της Σπάρτης του Δημήτρη Σιώπη που κέρδισε τον Πανθρακικό.

Ενώ δεν αγωνίστηκε ο Κομεσίδης με την φανέλα του ΌΦΗ και έτσι δεν είδαμε μάχη δύο Εβριτών πρώην αμυντικών της Ξάνθης απέναντι στον Στάυρο Σταθάκη.

Σε αυτή την στήλη όπως κάνουμε με όλους τους απολογισμούς θα περιλαμβάνονται μόνο Θρακιώτες σε καταγωγή ποδοσφαιριστές, μοναδικές εξαιρέσεις ο Φασίδης που παίζει δανεικός απο την Ξάνθη στον Αιγινιακό και ο Μπαϊκαρά που μπορέι να είναι απο την Τουρκία αλλά με τόσα χρόνια παρουσίας στην Ξάνθη απ’ όπου και κατάγεται η γυναίκα και η κόρη του τον μετράμε σαν Ξανθιώτη.

Αναλυτικά ο απολογισμός των 10 Θρακιωτών στην πρεμιέρα της Football League:

Σπάρτη – Πανθρακικός  2-1: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σπάρτη του Εβρίτη Δημήτρη Σιώπη, που παρότι βρέθηκε να χάνει γύρισε το ματς. Βασικός σε όλο το ματς ο Σιώπης.

 

Αιγινιακός  – Λαμία 0-0: Βασικός ξεκίνησε το ματς ο δανεικός από την Ξάνθη στον Αιγινιακό Βασίλης Φασίδης(φωτο 1) που αντικαταστάθηκε στο 88′, όπως και ο πρώην μέσος της Ξάνθης Λάζαρος Γκατζολάρι.

Κισαμικός – ΟΦΗ 1-1: Με τον Σταύρο Σταθάκη(φωτο 2) να αγωνίζεται βασικός σε όλο το ματς ο Κισαμικός κατάφερε να μην χάσει στην πρεμιέρα, οπού αναδείχτηκε ισόπαλος με τον ΟΦΗ. Δεν αγωνίστηκε για τους “ασπρόμαυρους” ο Δημήτρης Κομεσίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης 1-1: Στον πάγκο έμεινε ο Λάζαρος Χαριτωνίδης στην πρεμιέρα με το αριστερό του Άρη στην Καρδίτσα. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Κενάν Μπαργκάν.

Αγροτικός Αστέρας – Τρίκαλα: 3-1: Εκπληκτικό ξεκίνημα για τον Αγροτικό του Ξανθιώτη βοηθού του Νίκου Νεντίδη, Θάνου Χατζηαθανασίου που ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα μετά το Κύπελλο. Απο την άλλη πλευρά απογοήτευση για τα Τρίκαλα των Χασομέρη(φωτο 3) και Μουμίν που ξεκίνησαν βασικοί, με τον Μπαϊκαρά να μπαίνει αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου στην θέση του Χασομέρη

Share it