Search

Με βροχή η πρώτη προπόνηση Ουσταμπασίδη στον Εργοτέλη

Πρώτη προπόνηση της εβδομάδας για τον Εργοτέλη, πρώτη και για τον Νίκο Ουσταμπασίδη, ως πρώτος προπονητής της κρητικής ομάδας.

Τη Δευτέρα το πρωί ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός είχε την πρώτη ημέρα δουλειάς με τους νέους του παίκτες, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, με τον οποίο ο Εργοτέλης επιστρέφει και πάλι στο πρωτάθλημα μετά το ρεπό που είχε και τον οποίο άπαντες χαρακτηρίζουν και όχι άδικα ως το νέο ξεκίνημα που πρέπει να γίνει.

Ο Εργοτέλης έπειτα από τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής, μπορεί να λέει πως το ρεπό του πέρασε… ανώδυνα, καθώς δεν απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή, παρόλα αυτά έχουν περάσει ενδιάμεσα αρκετές ομάδες, κάτι που προμηνύει μια σκληρή και άκρως ενδιαφέρουσα μάχη για τη συνέχεια.

Για το λόγο αυτό και η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι μονόδρομος για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο, αναμένουμε να παρουσιασθούν βελτιωμένοι, μολονότι η μέτρια εικόνα τους στα τελευταία ματς, δεν ήταν αποκλειστική ευθύνη του τέως προπονητή, αλλά και δική τους…

Η πρώτη προπόνηση του Ουσταμπασίδη πάντως έγινε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς έβρεχε κατά διαστήματα, κάτι που όμως δεν φάνηκε να επηρεάζει κανέναν. Στα θετικά η παρουσία όλων των παικτών στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα, πέραν του γνωστού από την αρχή της χρονιάς Ζουμπουλάκη.

Για την Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση το πρωί.

Πηγή: grandsport.gr

Share it