Search

Αναζητείται ακόμη ο Θρακιώτης τυχερός με το πεντάρι και τα 91.000 ευρώ στο τζόκερ!

Την ευχή να δει και φυσικά να εξαργυρώσει ο τυχερός το δελτίο τζόκερ που κερδίζει τα 91.362,12 ευρώ, έδωσε ο Ιωάννης Χονδρόπουλος ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, όπου παίχτηκε το δελτίο. Μέχρι χθες οπότε ο “Χ” επικοινώνησε με τον κ. Χονδρόπουλο, ο άνθρωπος στον οποίον η τύχη χαμογέλασε δεν είχε εμφανιστεί, με αποτέλεσμα ακόμα και ο ιδιοκτήτης να αγνοεί την ταυτότητά του.

Και μπορεί ο άνθρωπος αυτός να μην κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο ποσό των 8 εκατ. ευρώ που κλήρωνε το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, ωστόσο κέρδισε ένα ιδιαίτερα σημαντικό χρηματικό ποσό. Πιο συγκεκριμένα, το τυχερό που συμπληρώθηκε στο πρακτορείο Χονδρόπουλου πέτυχε τα πέντε νούμερα στη δεύτερη κατηγορία των κερδών. Συνολικά παίχτηκαν έξι τέτοια δελτία σε όλη την χώρα τα οποία κερδίζουν από 91.362,12 ευρώ το καθένα.

Στην κυριακάτικη κλήρωσε σημειώθηκε νέο τζακ ποτ, το 13ο συνεχόμενο. Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 11, 12, 24, 31, 34 και τζόκερ το 10. Μεγάλος νικητής μπορεί να μην βρέθηκε, όμως σημειώθηκαν αρκετές επιτυχίες στις μικρότερες κατηγορίες. Ειδικότερα, οι 6 τυχεροί που πέτυχαν 5 αριθμούς κερδίζουν από 91.362,12 ευρώ ο καθένας, ενώ από 2.500 ευρώ κερδίζουν οι 110 που πέτυχαν 4+1 αριθμούς. Την Κυριακή παίχτηκαν 12.388.085 στήλες.

Μία κερδοφόρα στήλη, αυτή με τα 5 νούμερα, παίχτηκε στην Κομοτηνή. Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό κόστος του δελτίου που παίχτηκε στην πόλη μας ανέρχεται στα τρία ευρώ, με απλή συμμετοχή. Πάντως το πρακτορείο του κ. Χονδρόπουλου δεν είναι η πρώτη φορά που κληρώνει πεντάρι. Μόλις πριν από ένα μήνα στο πρακτορείο αναδείχθηκε ένα πεντάρι που κέρδισε 27.000 ευρώ και στο παρελθόν δελτία με ποσά κέρδους 160.000 ευρώ και 211.000 ευρώ. “Στα πεντάρια τα πάμε καλά”, δήλωσε με χιούμορ ο κ. Χονδρόπουλος, ευχόμενος κάποιος παίκτης του πρακτορείου να βγάλει και το τυχερό τζόκερ. Γιατί όχι, λέμε εμείς, στην επόμενη κλήρωση!

Οι παίκτες θα μπορούν να ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους την Πέμπτη, όταν θα μοιραστούν περισσότερα από 9.300.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Ήδη υπάρχει κινητικότητα μεταξύ Κομοτηναίων για να λάβουν μέρος στην επόμενη κλήρωση.

Δεν έχει βρεθεί μεγάλος νικητής στο Τζόκερ από τις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε και ξεκίνησε το σερί των τζακ ποτ.

Πηγή: xronos.gr

Share it