Άγριο “κράξιμο” του προέδρου των Τρικάλων στους παίκτες «Είστε ξεφτίλες»(+video)

Πρεμιέρα στη Football League με σκηνικό… απείρου κάλους!  Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, εξοργίστηκε από την εμφάνιση των παικτών του στον Εύοσμο (ήττα 3-1 από τον Αγροτικό Αστέρα στην πρεμιέρα της Football League) και έκανε κάτι, πραγματικά, πρωτότυπο!

Έβγαλε την ομάδα από τα αποδυτήρια, τη μάζεψε κάτω από την κερκίδα όπου καθόταν και… το τι βγήκε από το στόμα του, δεν λέγεται!  Ανάμεσα στους παίκτες των Τρικάλων είναι και οι Κομοτηναίοι Χουσείν Μουμίν και Δημήτρης Χασομέρης, αλλά και οι Σαρακατσάνος, Μπαϊκαρά και Ριζογιάννης που αγωνίστηκαν σε Πανθρακικό και Ξάνθης.

«Είστε ξεφτίλες, σας ρεζιλέψανε! Μας γαμ… και φύγανε! Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας σας και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή (σ.σ. Γιώργος Γεωργιάδης). Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει», τους φώναζε, με τον κόσμο, που είχε απομείνει στο γήπεδο, να κοιτά αποσβολωμένος.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον αρχηγό της ομάδας και πρώην παίκτη της Ξάνθης, Παντελή Ριζογιάννη: «Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Είστε 29 παίκτες, δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα»!

Share it