Search

Πέρασε και απο τον Ζυγό ο πρωτοπόρος Άρης Αβάτου!

Αήττητος για ακόμη ένα παιχνίδι παρέμεινε ο Άρης Αβάτου που κατάφερε να περάσει νικηφόρα από μια απο τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος κερδίζοντας τον μέχρι εκείνο το ματς τρίτο της βαθμολογίας Ηρακλή Ζυγού με 1-3.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη όπως σε όλα της τα παιχνίδια μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε με την συμπλήρωση 32′ λεπτών αγώνα να ανοίξει το σκορ όταν μετά απο σέντρα απο τα δεξιά δεν απομάκρυναν καλά οι αμυντικοί του Ηρακλή με τον Κοτόπουλο να κερδίζει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Ζυγού και με πλασέ να νικήσει τον Ευκαρπίδη για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

zygos-avato1

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 52′ κέρδισαν πέναλτι όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Πανταζίδη ελάχιστα έξω απο την περιοχή η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στην συνέχεια της φάσης ο Πανταζίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον Βαγγέλη Κιοτζένη να υποδυκνυέι το πέναλτι, την παράβαση εκτέλεσε ο Κυριάκος Κωφφίδης που ευστόχησε και έκανε το 1-1. Η αντίδραση όμως των παικτών του Άρη ήταν εντυπωσιακή καθώς δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο τους να πιστέψει πως θα πάρει κάτι θετικό απο το παιχνίδι, πένροντας εκ νέου το προβάδισμα με την συμπλήρωση 59′ λεπτών όταν μετά απο σουτ του Κοτόπουλου ο Ευκαρπίδης απέκρουσε με τον Χίντ Ιμέρ να παίρνει το ριμπάουντ και απο κοντά να κάνει το 1-2. Ενώ στο 65′ ο Αντώνης Χαριτίδης έκανε εκπληκτικό σλάλομ μέσα στην περιοχή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και απο δύσκολη θέση με σουτ έκανε το 1-3 για την ομάδα του. Και σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους στο 70′ ο Κώστας Κελέσης είδε την δεύτερη κίτρινη του ρέφερι της αναμέτρησης για δυνατό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε. Μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή μέχρι το φινάλε ένα σουτ του Πανταζίδη στο 81′ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αμουτζάκης κρατώντας το 1-3.

Αυτή ήταν η έβδομη διαδοχική νίκη για τον Άρη Αβάτου που την τελευταία αγωνιστική παίζει πάλι εκτός έδρας αυτή την φορά στον Εχίνο κόντρα στην τοπική ομάδα στο ντέρμπι κορυφής της βαθμολογίας της Α1. Δύσκολη έξοδος για τον τέταρτο πλέον Ηρακλή που αγωνίζεται στον Πετεινό κόντρα στον τοπικό Άρη. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιού και Σωκράτη Αγγελακόπουλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Κελέσης, Αρσενίου, Μπακάλ, Τσετινές, Ευθυμιάδης, Πανταζίδης(83′ Μπαργκάν), Πελτεκίδης(64′ Κτίστης), Τσακιράκης, Τσακίρ Τζέμ(73′ Ξουπλίδης), Κωφφίδης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥΣ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Δασκαλάκης(72′ Λαζαρίδης) Παπαδιώτης, Ταχτσίδης, Σουκρήογλου, Κουτσούμπας(72′ Μπουνταγκίδης), Δεσύλλας, Κοτόπουλος(83′ Θωμαίδης), Χαριτίδης, Χίντ Ιμέρ

Share it