Search

Νίκη με απίστευτη ανατροπή στο φινάλε για το Νέστο Κύρνου επί του Πετεινού, με πολλά παράπονα απο τον Άρη!

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κύρνου οπού όπως αναμενόταν η αναμέτρηση του Νέστου Κύρνου με τον Άρη Πετεινού ήταν πραγματικό ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μέσα απο τα χέρια τους το πρώτο  τρίποντο της χρονιάς και τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή της χρονιάς με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα.

Η εικόνα του αγώνα δεν προδιέγραφε τέτοιο  φινάλε, καθώς το πρώτο μέρος ήταν πολύ “φτωχό” απο φάσεις με τις δύο ομάδες πολύ προσεκτικές στα μετώπισθεν, με την καλύτερη στιγμή να ανήκει στον Πετεινό όταν σε σέντρα σουτ του 15χρονου  Σάββα Θαμνίδη. στο ντεμπούτο του, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πετεινού μπήλε πολύ δυνατά και στο 50′ άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ του Κώστα Μπουρλόγλου με την μπάλα να καταλήγει στο “Γ” της εστίας των γηπεδούχων “ψίνοντας” και το κάθετο δοκάρι, αυτό είναι το δεύτερο γκολ του “Μπούρλο” μετά την επιστροφή του στον Πετεινό, ενώ 5′ λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς όμως η κεφαλιά του Καντηλάφτη δεν βρήκε στόχο. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν κέρδισαν την κατοχή χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Ζαρζακόπουλου.

Όλα αυτά μέχρι το 89′ όταν ο Ιμπραήμογλου Οζάι ανετράπη στην περιοχή απο τον Ζαρζακόπουλο με τον Μιχάλη Ελευθεράκη να καταλογίζει πέναλτι προκαλώντας την αντίδραση των φιλοξενούμων που οριόταν πως πριν γίνει το πέναλτι ο επιθετικός του Κύρνου πήρε αντικανονικά την κατοχή χτυπώντας αγκωνιά τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο, ο οποίος μάλιστα έγινε αλλαγή αιμόφυρτος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βελήογλου Μπαϊράμ που έκανε το 1-1. Με τους γηπεδούχους να εκμεταλεύονται τον εκνευρισμό των φιλοξενούμενων που ακόμα διαμρτύρονταν με τον Βελήογλου Μπαϊραμ να πετυχαίνει το 5ο του προσωπικό τέρμα και ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή της ομάδας του στο 2′ λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ.

kyrnos-peteinos2

Επιστροφή στις νίκες μετά απο  την 4η αγωνιστική για το Νέστο Κύρνου που πάτησε… πεντάδα και πάει την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Θαλασσιά. Απογοήτευση στον Πετεινό που για τρίτο διαδοχικό ματς χάνει βαθμούς στο φινάλε με τον Τάσο Νεοφυτίδη πάντως να τονίζει στους παίκτες του πως είναι περήφανος για την προσπάθεια τους, επόμενο ματς για τον Άρη στον Πετεινό με τον Ηρακλή Ζυγού. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Απόστολο Χρυσέλη και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Βασιλειάδης, Χασάν Ορτσούν, Σερίφογλου Ερχάν(64′ Τριανταφυλλάκης), Κελλίδης Νικ., Μουζαφέρογλου, Αμέτογλου Τζ., Χουσείνογλου Μπερκέ(61′ Μουμίνογλου Μπατακάν), Αλή Ογλού Γκιουνγκιόρ, Χαλήτογλου Ουγούρ, Ιμπρήμογλου Οζάι, Βελήογλου Μπαϊράμ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτιδής): Ζαρζακόπουλος, Νεανίδης, Παπαδόπουλος(89′ λ.τρ. Τονικίδης), Δημητριάδης, Παρμακλής, Παναγιώτου, Θαμνίδης(49′ Ρέβης), Μπουρλόγλου, Καντηλάφτη, Καραμπατζάκης, Δαηλίδης(65′ Διαμαντής

Share it