Search

Επιστροφή στην Θράκη για τους Κομοτηναίους Γιώργο Τζατζανά και Γιώργο Βλαδιμηρίδη!

Στην Ξάνθη βρέθηκαν το Σάββατο οι δύο νεαροί Κομοτηναίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 της Κέρκυρας, που τέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα Κ20 του ΑΟΞ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Εκεί βρέθηκαν και αρκετοί συγγενείς και φίλοι των δύο ποδοσφαιριστών που ταξίδεψαν από την Κομοτηνή στην Ξάνθη για να δουν από κοντά τους δύο νεαρούς Κομοτηναίους που από το καλοκαίρι αποτελούν μέλη της ομάδας Νέων των “Φαιάκων”.

tzatzanas-kalaitzidis1

Μάλιστα ο Γιώργος Τζατζανάς που αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας είχε την ευκαιρία να τα πει και με τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανθρακικό Γιάννη Καλαϊτζίδη που αγωνίζεται στην Ξάνθη. Και οι δύο είχαν καλή παρουσία παρά την ήττα με 3-0, μια και τα τρία γκολ μπήκαν απο στημένες μπάλες, με τον Βλαδιμηρίδη μάλιστα να ολοκληρώνει το ματς τραυματίας καθώς σε μια φάση δέχτηκε χωρίς να υπάρχει πρόθεση πάτημα απο αντίπαλο στο χέρι.

Αμφότεροι είχαν την ευκαιρία να δεχτούν την ζεστή αγκαλιά συγγενών και φίλων μια και μετά το ματς της Ξάνθης δεν υπάρχει άλλο ματς κοντά στην περιοχή μας για να τους δουν συγγενείς και φίλοι, με το ραντεβού να δίνεται πλέον στις γιορτές των Χριστουγέννων. Θυμίζουμε πως ο Τζατζανάς αποτελούσε μέλος των τμημάτων Υποδομής του Πανθρακικού ενώ ο Βλαδιμηρίδης ήταν ο βασικός κίπερ της περσινής πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Θράκης Δόξας Προσκυνητών.

Ευχή όλων οι δύο νεαροί και εξαιρετικά εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις με την ομάδα της Κέρκυρας και να τους δούμε στο μέλλον στην επαγγελματική ομάδα είτε του ΑΟΚ είτε γιατί όχι και άλλης ομάδας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Share it