Search

1-0 το Παιδικό του Εθνικού την Καππαδοκία, στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Μία βδομάδα πριν την έναρξη της επίσημης περιόδου όσον αφορά το Παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του Ν. Έβρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Καππαδοκών, αγωνίστηκαν σε φιλικό προετοιμασίας με τον χαρακτήρα κρας τεστ, ενόψει της νέας περιόδου.

Τα παιδικά τμήματα των δύο ομάδων έδωσαν θετικά δείγματα γραφής, όχι μόνο στο συγκεκριμένο φιλικό, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια στα οποία έχουν αγωνιστεί, είτε πρόκειται για φιλικά, είτε στο πλαίσιο του άτυπου περιφερειακού πρωταθλήματος, που και αυτό φυσικά έχει φιλικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, των Κωνσταντίνου Αλεξόπουλου και Μιχάλη Παπάζογλου, έχει καταγράψει δύο νίκες και μόλις μία ήττα (αυτήν απ’την ισχυρή Ξάνθη), στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του άτυπου περιφερειακού πρωταθλήματος και δείχνει πως η δουλειά που γίνεται απ’ τις 25 Αυγούστου στο «Κώστας Χριστοφορίδης» αποδίδει.

Στην πρώτη αγωνιστική τοπυ νέου πρωταθλήματος, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ο Εθνικός θα υποδεχτεί τον Ποντιακό, ενώ η Καππαδοκία τον Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Θυμηθείτε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος εδώ!

Φωτογραφίες απ’ το φιλικό του  Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον ΑΟ Καππαδοκών …

Share it