Search

Φινάλε στο “Platamon Cup” με τρίτη θέση για Ελπίδες Ξάνθης και ΠΑΟΚ Κομοτηνής!

Με τους εκπροσώπους της Θράκης να αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις έπεσε η αυλαία του διεθνές τουρνουά “Platamon Cup” με την παρουσία μεγάλων ομάδων όπως οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης Θεσσαλονίκης  αλλά και διεθνείς παρουσίες όπως η Σουηδική Μπρομαποϊκάρνα, ενώ μετέχει και η Ακαδημία του Άγιαξ της Θεσσαλονίκης.

Στο Παίδες ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής(φωτο πάνω) ήταν εξαιρετικός στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ προηγήθηκε με εκπληκτικό τέρμα του Θεολόγου όμως η ομάδα των Κ14 του ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και πέρασε αυτή στον τελικό. Τον τίτλο στο Παιδικό για την ιστορία το κατέκτησε η Ακαδημία Χριστός Σερρών που κέρδισε με 2-1 στον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Στους Προπαίδες οι Ελπίδες Ξάνθης(φωτο κατω) στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στον Άρη στον ημιτελικό της διοργάνωσης όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε τελικά με 3-1. Τον τίτλο στο Προπαιδικό κατέκτησε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε τον Άρη με 1-0.

Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία για τις θέσεις 5-6 αγωνίστηκαν ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου απο τον Έβρο με την ομάδα της Κομοτηνής να κερδίζει με 3-0.

Πολύ καλή παρουσία και απο τις τρεις ακαδημίες της Θράκης, Ελπίδες Ξάνθης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ΠΑΟΚ Ισαακίου, με αρκετά απο τα παιδιά των συλλόγων να “γεμίζουν” τα μπλοκάκια των σκάουτερ των ομάδων που παρακολούθησαν τα ματς. Ενώ το πιο ευχάριστο πως τα ίδια τα παιδιά απόλαυσαν την συμμετοχή τους σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά.

Share it