Search

Πρώτη νίκη με ανατροπή στην Θεσσαλονίκη για τις Βασίλισσες της Θράκης!

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τις Βασίλισσες της Θράκης που πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της χρονιάς, επικρατώντας με 2-1 του Μέντεκα Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα με ανατροπή.

Η ομάδα της Ξάνθης παρότι καλύτερη στο πρώτο μέρος δέχθηκε το γκολ στο 19′ απο την Μήτσιου και ενώ νωρίτερα είχε χάσει καλή στιγμή με την Μετοικίδου. Στο δεύτερο μέρος και παρά την αναγκαστική αλλαγή τις κίπερ Παρσόνογλου λόγω χτυπήματος στα δάχτυλα οι Βασίλισσες μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν αυτό που άξιζαν απο το παιχνίδι, και το κατάφεραν ισοφαρίζοντας αρχικά στο 65′ με σου της Σέβης Μετοικίδου και εν συνεχεία δέκα λεπτά αργότερα με το πρώτο γκολ με την φανέλα της Ξανθιώτικης ομάδας της Κατερίνας Λισγάρα. Μετά το 1-2 η ομάδα της Ξάνθης όχι μόνο δεν δέχτηκε πίεση αλλά θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα αν ήταν πιο εύστοχη.

vasilisses-mentekas1

Με το φινάλε της λήξης οι Βασίλισσες πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη με τους φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν αλλά και με την συμπαίκτρια τους Τασία Λαζαρίδου που έφυγε απο την Ξάνθη το καλοκαίρι καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Τεράστιο τρίποντο και απο βαθμολογικής αλλά και απο ψυχολογικής άποψης για την Ξανθιώτικη ομάδα που σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Παρσόνογλου(46′ λ.τρ. Σιδηροπούλου), Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Παπαδοπούλου, Κατσαρού, Ευθυμιάδου, Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη(35′ Πόρναλη, 70′ Χασιώτη)

Share it