Search

Ξεκίνησε η εκλογή νέου Περιφερειάρχη: Υποψήφιοι Πέτροβιτς, Μέτιος, Ζαγναφέρης, Μαρκόπουλος

Σε εξέλιξη είναι από τις 12.15 η διαδικασία ανάδειξης νέου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Ο συνδυασμός της πλειοψηφίας βρίσκεται σε πλήρη απαρτία 36 ατόμων, στην αίθουσα Γ. Παυλίδης της Κομοτηνής για τη διαδοχή του εκλιπόντα Περιφερειάρχη.

dsc_0757jpgΤη διαδικασία συγκαλεί και διευθύνει ο πρώτος πλειοψηφών σύμβουλος της πολυπληθέστερης περιφερειακής ενότητας Κ. Εξακουστός . Στη διαδικασία αυτή ο Α. Πατακάκης αποσύρθηκε απο υποψήφιος με σκοπό τη διασφάλισης της ενότητας της παράταξης, όπως δήλωσε ενώπιον του ειδικού σώματος ενώ οι κύριοι Πέτροβιτς, Μέτιος , Ζαγναφέρης και Μαρκόπουλος εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να εναι υποψήφιοι.

Ξεκίνησε η διαδικασία

Οι υποψήφιοι καταθέτουν επισήμως τις υποψηφιότητές τους προκειμένου να εκοθούν ψηφοδέλτια και να ξεκινήσει η διαδικασία.

Στην έναρξη της διαδικασίας υπήρξε ψηφοφορία για την παραμονή ή μη των δημοσιογράφων στη διάρκεια της διαδικασίας, με το αποτέλεσμα υπέρ της διεξαγωγής της ψηφοφορίας κεκλεισμένων των θυρών. Υπέρ της δημόσιας συνεδρίασης τάχθηκε ο Αντιπερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς. Στην έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Παυλίδη.

dsc_0762jpg dsc_0760-2jpgdsc_0754jpg

Πηγή: Xanthi2.gr

Share it