Search

Νίκησε και για τον Βάκρινο η ΑΕ Κομοτηνής στο ντέρμπι της Κομοτηνής τον ΓΑΣ! Στο νοσοκομείο ο νεαρός αθλητής

“Κιτρινόμαυρο”ήταν το ντέρμπι της Κομοτηνής, με την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής να κερδίζει με 72-63 επί του ΓΑΣ Κομοτηνή στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Γιώργος Βάκρινος της ΑΕΚ που ευτυχώς την γλύτωσε με μυικό τραυματισμό.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι, πάθος για τη νίκη, δυνατές φάσεις και ωραίες επιθετικές συνεργασίες εκατέρωθεν με τη μπίλια να καταλήγει στο…κίτρινο στα μέσα της τετάρτης περιόδου.

Το παιχνίδι βέβαια στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Γιώργου Βάκρινου στο 22΄ , όταν και συγκρούστηκε με τον Χαλήλ Καδήρ με τους πάντες να παγώνουν στην εικόνα να πέφτει στο παρκέ και ακολούθησε μια εικοσάλεπτη διακοπή! Μάλιστα με το τέλος του αγώνα είχαμε και επίσημη ενημέρωση της ομάδας της ΑΕΚ η οποία ανέφερε: “Επειδή η υγεία προέχει και είναι πολλά τα τηλεφωνήματα για την κατάσταση του αθλητή της ομάδας μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΚΡΙΝΟΥ, ενημερώνουμε πως ο Γιώργος απεκώμισε έναν μυικό τραυματισμό, αλλά δεν είναι κάτι το πιο ανησυχητικό! Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο της πόλης μας για ένα βράδυ για προληπτικούς περισσότερο λόγους! Όλοι οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να είναι δίπλα στον Γιώργο στον οποίο και αφιερώθηκε η νίκη! Το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και των αθλητών των δύο ομάδων κατά την έξοδο του από το γήπεδο ήταν συγκινητικό!”

Κορυφαίοι για τη νικήτρια ΑΕ Κομοτηνής ήταν οι Παλλάκης και Χονδρόπουλος, ενώ να σημειώσουμε πως ο Καραμπέκης αγωνίστηκε παρότι άρρωστος ενώ με ενοχλήσεις αγωνίστηκε και ο Σταματέλος. Για τους τυπικά γηπεδούχους κορυφαίοι ήταν οι Σκεμπή, Σιμάκης και Χαλίλ.

Δεκάλεπτα: 16-21, 33-32, 51-52, 63-72

Διαιτητές: Μελανίδης-Ντόγκας

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Λεμονίδης): Σαββίδης, Καραγιώργος 1, Σκεμπή 15, Αθανασίου, Χατζηδημητρίου 3 (1), Καναράς 5 (1), Σιμάκης 13 (1), Καλατζής 7 (1), Καραμπέκης Π, 6 (1) Χαλίλ 12.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 3, Γκριμπούρας, Χονδρόπουλος 15 (2), Βάκρινος 2, Βαχαρίδης, Κουτσοβασίλης 9, Καραμπέκης Δ 6, Λιβισιανός, Χατζηπαυλίδης 7 (1), Παλλάκης 30 (2), Κελεσής.

Share it