Search

“Δίκαιο αποτέλεσμα” παραδέχτηκαν στην συνέντευξη τύπου Λουτσέσκου και Γρηγορίου

Στην παραδοχή πως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα προχώρησαν τόσο ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου.

Πάντως ο τεχνικός της Ξάνθης στάθηκε κυρίως στην καλή αμυντικά τακτική της Κέρκυρας και την έλλειψη εμπνεύσεων απο την ομάδα του.

Αναλυτικά: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Κέρκυρα έπαιξε καλή άμυνα, είχε συνοχή και επιθετικότητα. Σε τέτοιες καταστάσεις χρειαζόμαστε μια έμπνευση για να κάνουμε κάτι, να ανοίξουμε το παιχνίδι αλλά ήταν δύσκολο λόγω του τρόπου που έπαιξε η Κέρκυρα. Μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε την ταχύτητα στο παιχνίδι μας, στην ανάπτυξη, η την ταχύτητα στην αξιολόγηση. Αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και αν δεν πάρεις τον χώρο που έχεις διαθέσιμο η αντίπαλη ομάδα μπορεί να οργανωθεί. Ηταν επίσης δύσκολο γιατί η Κέρκυρα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας και να βγει στην επίθεση και για αυτό το λόγο το παιχνίδι για τους μέσους και τους αμυντικούς της ομάδας μου ήταν δύσκολο. Μπορούμε να πούμε στο τέλος ότι το αποτέλεσμα ήταν σωστό. Μίλησα στους παίκτες και τους είπα ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να υπάρξουν τέτοια παιχνίδια, μπορούν να υπάρξουν ομάδες με μεγαλύτερη ποιότητα που θα έχουν ανάλογα αποτελέσματα. Τους είδα να τρέχουν, να παλεύουν και να θέλουν να κερδίσουν απέναντι σε μια καλά οργανωμένη Κέρκυρα. Το θετικό για εμάς είναι μόνο ότι κινηθήκαμε στον βαθμολογικό πίνακα»

Απο την πλευρά του ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε και στο γεγονός πως αν η ομάδα του ήταν πιο αποτελεσματική θα μπορούσε να φύγει ακόμη και νικήτρια απο τα Πηγάδια.

Αναλυτικά: «Ηρθαμε σήμερα να διεκδικήσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Είτε βαθμό είτε βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που προερχόταν από δύο πολύ σημαντικές νίκες, με ανεβασμένη ψυχολογία. Το ίδιο κι εμείς μετά τη νίκη μας επί της Τρίπολης. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν πειθαρχημένοι, ήταν κοντά οι γραμμές μας, αρκετές φορές κλείσαμε χώρους, άλλες πιέσαμε πιο ψηλά. Και για να είμαι δίκαιος, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τις δύο ευκαιρίες του Τουράμ, τη μία στο πρώτο ημίχρονο και την κεφαλιά στο δεύτερο, θα μπορούσαμε ακόμα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δίκαια πήραμε τον βαθμό, σε κανένα σημείο δεν μας απείλησε η Ξάνθη ουσιαστικά και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια για να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε από το παιχνίδι με την Τρίπολη. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, της εύχομαι ό,τι καλύτερο». 

Share it