Search

“Ψήνεται” άμεση επιστροφή του Μάκη Σαμαρά αλλά… όχι στην Ασπίδα!

Φαίνεται πως δεν θα μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά απο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός της Ασπίδας Ξάνθης, και βετεράνος ποδοσφαιριστής τόσο της Ασπίδας όσο και το ΑΟΞ, Μάκης Σαμαράς.

Ο Μάκης Σαμαράς που στο τελευταίο ματς της Ασπίδας κόντρα στην Βιστωνίδα ανακοίνωσε σε παίκτες και διοίκηση την απόφαση του να μην συνεχίσει στον σύλλογο τον οποίο έχει προσφέρει τόσα πολλά απο διάφορα πόστα,  καθώς ήθελε λόγω και κάποιων προσωπικών ζητημάτων να μείνει εκτός.

Κίνηση η οποία πάντως ενεργοποίησε αρκετούς συλλόγους με κάποιους εξ’ αυτών μάλιστα ήδη να τον έχουν πλησιάσει, γνωρίζοντας πως πρόθεση του Μάκη Σαμαρά είναι να συνεχίσει να προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε η προσφορά του στα κοινά του ερασιτεχνικού είναι δεδομένη όπως και οι ικανότητες του με αρκετές ομάδες να βλέπουν πολύ “ζεστά” την περίπτωση του.

Ο ίδιος πάντως σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τα σενάρια, τονίζοντας πάντως πως όπως είχε αναφέρει και μετά την αποχώρηση του απο την Ασπίδα δεν θα σταματήσει να ασχολείται με αυτό που αγαπά τόσο πολύ όπως το ερασιτεχνικό της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it