Search

Στα ημιτελικά του διεθνές τουρνουά “Platamon Cup” οι ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Ελπίδες Ξάνθης, καλή παρουσία απο ΠΑΟΚ Ισαάκιου

Ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι του σπουδαίου διεθνές τουρνουά “Platamon Cup” που λαμβάνει χώρα στον Πλαταμώνα με την παρουσία μεγάλων ομάδων όπως οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης Θεσσαλονίκης  αλλά και διεθνείς παρουσίες όπως η Σουηδική Μπρομαποϊκάρνα, ενώ μετέχει και η Ακαδημία του Άγιαξ της Θεσσαλονίκης.

Στο τουρνουά παίρνουν μέρος και τρεις Ακαδημίες απο την Θράκη, με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής μάλιστα να μετέχει με δύο τμήματα, έχοντας εξαιρετική παρουσία καθώς πέτυχαν δύο προκρίσεις σε ημιτελικά ενώ στο προπαιδικό θα παλέψουν για την 5η θέση.

Στους Παίδες έλαβε μέρος ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής(φωτο πάνω) κατετάγη δεύτερος στον Α’ όμιλο πίσω απο την Σουηδική Μπρομαποϊκάρνα αλλά πάνω απο την Ακαδημία 2006 και τον Άρη Θεσσαλονίκης!  Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής θα αγωνιστεί το Σάββατο (29/10) στις 11:00 τους Παίδες του ΠΑΟΚ διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό, στον άλλο ημιτελικό η Μπρομαποϊκάρνα θα αγωνιστεί με την Ακαδημία Χριστός Σερρών.

Πιο μεγάλη Θρακιώτικη συμμετοχή είχαμε στο Προπαιδικό οπού μετείχαν τρεις Ακαδημίες της περιοχής μας, με τις Ελπίδες Ξάνθης(φωτο κάτω) έχοντας εξαιρετική παρουσία τόσο επιθετικά(8 τέρματα) όσο και αμυντικά(1 γκολ παθητικό) προκρίθηκαν στα ημιτελικά ως δεύτεροι πίσω απο τον ΠΑΟΚ και πάνω απο τις Ακαδημίες των ΠΑΟΚ Ισαακίου και Ακαδημία ΠΠΠ. Στον ημιτελικό που θα γίνει το Σάββατο(29/10) στις 10:00 οι Ελπίδες θα αγωνιστούν κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα αγωνιστούν ο ΠΑΟΚ με τα Πεύκα.

Παρότι είχαν πολύ καλή παρουσία ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ΠΑΟΚ Ισαακίου δεν κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά των Προπαίδων, και θα αγωνιστούν μεταξύ τους το Σάββατο(29/10) στις 14:00 σε αγώνα κατάταξης.

Share it