Search

Κόλλησε στο μηδέν κόντρα στην επικίνδυνη Κέρκυρα η Ξάνθη! Νέα εντός έδρας ισοπαλία

Μετά τις δύο διαδοχικές νίκες εκτός έδρας, η Ξάνθη έμεινε στην ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Κέρκυρα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ούτε το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι στην έδρα τους προσθέτοντας έναν βαθμό στους 8 που είχαν μετά τα πρώτα 7 επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 14’ ο Τουράμ από μακριά έκανε το άστοχο σουτ. Στο 15’ ο Καμαρά έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Λάζιτς πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα καθώς μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης. Στο 23’ ο Τουράμ βρήκε χώρο κι έκανε το σουτ στην δεξιά γωνία του Ζίβκοβιτς με τον τελευταίο να πέφτει και να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 33’ η προσπάθεια του Νιέτο με το μακρινό σουτ δεν βρήκε στόχο. Στο 38’ Επστάιν – Ζορμπάς και Τουράμ συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να γυρνά το σώμα του μέσα στην περιοχή και να απειλεί με το σουτ που έκανε, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

endekada-xanthisΣτο 63’ κάθετη πάσα του Λάζιτς, σουτ στην κίνηση του Γιουνές, μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης. Στο 66’ άστοχο το σουτ του Καμαρά λίγο έξω από την περιοχή. Στο 70’ σέντρα του Τριάδη από δεξιά, στοπάρισμα και σουτ γυριστό από τον Γιουνές, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 73’ φάουλ από αριστερά του Ζαραδούκα, καρφωτή κεφαλιά του Τουράμ από κοντά με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζίβκοβιτς. Άστοχη και η νέα κεφαλιά του Τουράμ στο 79΄.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Νεοφυτιάδης της ΕΠΣ Κορινθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Ζησιμόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά) – Ιωάννη Μπετσόγλου (ΕΠΣ Κορινθίας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Επστάιν, Νίκιτς, Καμαρά, Λισγάρας, Κουτζαβασίλης, Κόντος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Φλίσκας, Καμαρά, Ντε Λούκας (72’ Ορφανίδης Π.), Λάζιτς, Νιέτο (55’ Τριάδης), Λουσέρο, Γιουνές (80’ Ράνος).

Α.Ο.Κ. (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (79’ Ντουαλά), Σπίνουλας, Κόντος (90+’ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (67’ Γκόμες), Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς.

 

Share it