Search

“Έφυγε” απο την ζωή ο Μιχάλης Παπαδόπουλος! Ανακοινώσεις απο ΑΟ Ξάνθη και ΑΟ Καβάλα

Σε ηλικία 71 ετών και μετά απο μακρά περίοδο ασθένειας απεβίωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των ΑΟ Ξάνθης και ΑΟ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος η πιο γνωστός με το παρατσούκλι “Ρετσίνας”.

Ξεκίνησε απο τον Ηρακλή Καβάλας, και ήταν απο τα πρώτα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδα που δημιουργήθηκε απο την ένωση του Ηρακλή και του Φίλιππου, τον σημερινό και ιστορικό ΑΟ Καβάλας. Ενώ αργότερα αγωνίστηκε και με τα χρώματα του ΑΟ Ξάνθης, οπού άφησε το στίγμα του με τον μεγάλο Ξανθιώτικο σύλλογο την δεκαετία του 70′. Η κηδεία του Μιχάλη Παπαδόπουλου θα γίνει το Σάββατο(29/10) το μεσημέρι στις 12 στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην γενέτειρα του και εκεί που έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, την Καβάλα.

Συληπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Μιχάλη Παπαδόπουλου εξέδωσαν και τα δύο ιστορικά σωματεία που αγωνίστηκε, τον ΑΟ Καβάλα και τον ΑΟ Ξάνθης. Απο την Ξάνθη ανακοίνωσε εξέδωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟ Ξάνθης. Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων του ΑΟΞ αναφέρει:

“ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 10 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 12, ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

Ενώ αυτή του ΑΟ Καβάλας αναφέρει:

“O Aθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Παπαδόπουλου που έφυγε από την ζωή στα 71 του χρόνια. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην αγαπημένη μας ομάδα και στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και θα τον θυμόμαστε για την προσφορά του με την φανέλα με το καραβάκι στο στήθος να αναχαιτίζει τις επιθέσεις των αντιπάλων μας”

Share it