Search

Τρίτη διαδοχική νίκη για τους Έφηβους της Ξάνθης που κέρδισαν και τα Γιάννινα(+30 photos)

Την τρίτη διαδοχική της νίκη πέτυχαν οι Έφηβοι της Ξάνθης που μετά τις εκτός έδρας νίκες σε Λάρισα και Κέρκυρα κέρδισαν και εντός έδρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον ΠΑΣ Γιάννινα, πιάνοντας τον στους 13 βαθμούς και στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου του πρωταθλήματος Κ17 η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μπήκε καλύτερα στο ματς δημιούργησε καλές στιγμές, και τελικά κατάφερε στο 14′ με σουτ του Δουλγέρη να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 33′ ο ίδιος παίκτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε δύο τα τέρματα του Ξανθιώτικου συλλόγου. Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις εκατέρωθεν καλές στιγμές που χάθηκαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης απο τον Μιχάλη Ελευθεράκη, βοηθοί του Ξανθιώτη ρέφερι ήταν οι Τζιβαρτζίδης και Εμίν Κεχαγιά επίσης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος (72′ Τηλαβερίδης Ι.), Θεοφυλάκης, Θυμιάνης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης (85′ Τενεκές), Γράβας, Ιωάννου (62′ Γκασιμπαγιαζίδης), Δουλγέρης (82′ Ποδάρας), Σουλεϊμάν (78′ Σπυριδωνίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πατσιούρας, Μέγας(40′ Καραμποίκης), Μπελλάς, Κώστας(40′ Γώγος), Καραγεώργος(34′ Πήλιος), Τσούνης(58′ Λάγκας), Λιάππης(77′ Γιωτάκης), Λιάσος, Νάνος, Παπαδόπουλος, Τάτσης

Share it