Search

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και για τα τρία τμήματα υποδομής της Ξάνθης που αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Μάλιστα και οι τρεις ομάδες της Ξάνθης θα αγωνιστούν στα Πηγάδια κόντρα σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα Νέων της Ξάνθης που πέτυχε στην Κρήτη την πρώτη της νίκη θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και κόντρα στην Κέρκυρα, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 10:45 στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Φίλιππος Ανεστίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Αγγελακόπουλο και Δρακίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ17 της Ξάνθης μετά το επιβλητικό πέρασμα της απο την Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική υποδέχεται στα Πηγάδια τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 11:30. Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Ελευθεράκης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Τζιβαρτζίδη και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται και η Κ15 της Ξάνθης που την περασμένη εβδομάδα είχε ρεπό, η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη θα αντιμετωπίσει τους Γιαννιώτες στις 13:30. Τον αγώνα ορίστηκε να τον διευθύνει ο Βασίλης Γιαπιτζόγλου της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Γεροντίδη και Καρασαββαίδη επίσης της ΕΠΣ Καβάλας.

Share it