Search

Με 19αδα και δύο σημαντικές απουσίες η αποστολή του Ορφέα για το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλων Καλαμαριάς

Με δύο σημαντικές απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης για την πολύ δύσκολη έξοδο της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ισχυρό Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς εκτός αυτής έμειναν τα αδέρφια Βασίλης και Γιάννης Καραγκιόζης.

Η τελευταία προπόνηση του Ορφέα παρά τον δυνατό άερα έγινε κανονικά στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τους Μπάμπη Χατζημεστή και Παναγιώτη Καμαράκη να παίρνουν μαζί τους 19 παίκτες. Εκτός αποστολής έμειναν ο Βασίλης Καραγκιόζης και ο τιμωρημένος Γιάνννης Καραγκιόζης που αποβλήθηκε στο ματς με τον Εορδαϊκό.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής, αφού πρώτα μαζευτούν στο Fresh γευματίσουν κα εν συνεχεία αναχωρήσουν με στόχο η ομάδα να σταθεί αξιοπρεπέστατα σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, οπού μην ξεχνάμε πως οι Ξανθιώτες είναι αήττηοι μην έχοντας μάλιστα δέχτοι ούτε τέρμα.

Η αποστολή του Ορφέα αποτελείται από τους: Ρούφο, Αθανασίου, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσα, Μαλαδένη, Μακράκη, Θεοδωρίδη,  Καρά Αλή Ονούρ, Κωτίδη, Μόσχο, Μπουνταγκίδη, Μαυρόπουλο, Τορομανίδη, Πασχαλάκη, Μουμίνογλου Τουγιάλ, Λαζαρίδη, Μελισσόπουλος, Χαραλαμπίδη και Ξαντινίδη

Share it