Search

Νέος προπονητής του Εργοτέλη ο Εβρίτης Νίκος Ουσταμπασίδης!

Μετά τον γυμναστή Αντώνη Τσικάκη ακόμα ένας Εβρίτης θα βρεθεί στο προπονητικό τιμ του Εργοτέλη, με το Νίκο Ουσταμπασίδη να είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας. 

Ο κ. Ουσταμπασίδης είχε εργαστεί ξανά στον Εργοτέλη, αλλά ως βοηθός δίπλα στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Πρόσφατα ήταν βοηθός του Γιώργου Γεωργίαδη σε Βέροια και ΠΑΟΚ, ενώ πρόπερσι διετέλεσε πρώτος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Να θυμίσουμε ότι Ουσταμπασίδης και Τσικάκης είχαν συνεργαστεί για μία σεζόν στο Εθνικό.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το αρχείο της Γιώτας Τσικάκη.

oustampasidis-tsikakis

Η ανακοίνωση των Κρητικών:

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Έπειτα από τη συμφωνία με τον Πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο, ο νέος προπονητής της ομάδας μας δήλωσε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, για την εμπιστοσύνη τους προς εμένα. Είναι τιμή μου που με επέλεξαν και θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ο Εργοτέλης έχει γυρίσει σελίδα και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα στην πλούσια ιστορία του, στο οποίο θέλω να βοηθήσω κι εγώ. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε, ο καθένας από τον τομέα του, ώστε να φτιάξουμε την ομάδα για να κερδίζει κάθε αντίπαλο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε το στόχο μας αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητής των Μαρίνου Ουζουνίδη σε Ξάνθη-Πλατανιά-Εργοτέλη και Γιώργου Γεωργιάδη σε ΠΑΟΚ-Βέροια. Έχει επίσης εργαστεί ως 1ος προπονητής σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Share it