Search

Καταλήγουν σε Βρύζα για την Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ!

Στον Ζήση Βρύζα φαίνεται να καταλήγει η αναζήτηση του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή που θα μπει στην Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Όπως αποκάλυψε στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει μεγάλες πιθανότητες να εισέλθει στο σχήμα που θα αναλάβει τη διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεδομένου ότι ο Άγγελος Χαριστέας ζει στο Άμστερνταμ (και δεν μπορεί να προσφέρει σε άλλο πόστο πέρα απ’ αυτόν του υπεύθυνου διεθνών σχέσεων) και ότι ο Άγγελος Μπασινάς δεν προτίθεται να αναλάβει άλλο ρόλο εκτός απ’ αυτό του συμβούλου των εθνικών ομάδων, η περίπτωση του Βρύζα κέρδισε ακόμα περισσότερο έδαφος από το βράδυ της Τρίτης.  Θεωρείται πιθανότατο λοιπόν ότι εκείνος θα γίνει το τρίτο μέλος της επιτροπής, μετά τους Αλέξη Δέδε και Γιώργο Μπίκα, οι οποίοι θεωρούνται δεδομένοι με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Παράλληλα, γερή υποψηφιότητα για να μπει στην επιτροπή θεωρείται πλέον και ο Παναγιώτης Περράκης. Εκείνο, δε, που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το πρώην μέλος της ΕΕΑ δεν έχει προταθεί από τον Σταύρο Κοντονή (συνεργάτης του οποίου υπήρξε στο παρελθόν) αλλά έχει προκριθεί ως υποψήφιος κατόπιν σχέσεων που έχει αναπτύξει ο ίδιος με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Σε κάθε περίπτωση, η Επιτροπή Εξομάλυνσης θα στελεχωθεί από 5-7 άτομα (τα οποία αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί ως το Σάββατο), ενώ σε περίπτωση που επιλεχθεί η λύση των 6, η ψήφος του προέδρου θα μετράει διπλή.

Share it