Search

Ανέστης Γιαννακόπουλος: “Όλα κερδίζονται μέσα απ’ την προπόνηση”

Αποτελεί μία απ’ τις εξέχουσες προσωπικότητες του Εβρίτικου βόλεϊ και κατ’  επέκταση φυσικά και του Θρωκιώτικου. Ένας εκ των καλύτερων προπονητών του αθλήματος που χει χαρίσει στον Έβρο, αμέτρητες επιτυχίες. Ο Ανέστης Γιαννακόπουλος, έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες επιτυχίες προπονητικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης – κυρίως – τις οποίες έχει καταγράψει, ανά διαφορετικές περιόδους.

Υπήρξε προπονητής του Εθνικού στο ανεπανάληπτο κερδισμένο σετ με 15-0(!!) απέναντι στην ομαδάρα – και τότε –  του Ολυμπιακού στα μέσα της δεκαετίας του ’90 (1996-97), ενώ καθοδήγησε τον Εθνικό σε ακόμη δύο περιόδους, μία με την τρομερή ομάδα με Μάικ Ντιλ κτλ, καταγράφοντας πάντοτε επιτυχίες.Τελευταία φορά που βρέθηκε στον Εθνικό, το έκανε απ’  την θέση του βοηθού, με τον Σάκη Μουστακίδη να είναι head coach.

O Aνέστης Γιαννακόπουλος αποτελεί παράλληλα ομοσπονδιακό τεχνικό, είναι διδάσκων στο τμήμα ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Κομοτηνής, με τη Νίκη Αλεξανδρούπολης να αποτελεί τον τελευταίο του σταθμό, πριν γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

img_20161020_182946

Φέτος, θα βρεθεί εκτός Έβρου με σκοπό να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας. Η ΑΕ Κομοτηνής του απέσπασε το πολυπόθητο …”ναι” και ο νέος προπονητής των κιτρινόμαυρων, σηκώσει μανίκια ;πό νωρίς με σκοπό η νέα του ομάδα να φέρει όλα εκείνα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ο ίδιος θα ήθελε να της προσδώσει.

img_20161020_182943

Η προετοιμασία κύλησε με τους αθλητές της ομάδας – νέους και παλιούς – να χύνουν πολύ ιδρώτα την περίοδο της προετοιμασίας, μία περίοδο που είναι στο τέλος της και αυτό γιατί το επόμενο Σαββατοκύριακο, η Α2 και δη, ο δεύτερος υποόμιλος του Β’ ομίλου στον οποίο συμμετέχει η ΑΕ Κομοτηνής, όπως άλλωστε και η ΓΕ Αλεξανδρούπολης.

Ο στόχος της ΑΕ Κομοτηνής είναι μια καλύτερη πορεία από πέρσι και να αποτελέσει μια ομάδα που θα παίζει γρήγορο και όμορφο βόλεϊ ..

img_20161020_182949

Ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη του Ανέστη Γιαννακόπουλου, στο SportsAddict.gr …

Share it