Search

Ο απολογισμός των 17 Θρακιωτών της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής! Οι σκόρερ Λίτσκας και Γούλας και ο “καπιτάνο” Μπουλγκούρας

Δράση σε τρεις ομίλους είχαμε για τους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές που συναντάμε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής ήταν 3 νίκες για τις ομάδες των Θρακιωτών, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ ρεπό είχε η ομάδα του Αιολικού.

Γκολ απο… χρυσάφι σημείωσε ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας στο ντέρμπι της Καβάλας με την Δόξα Δράμας, ματς που έφερε την απομάκρυνση του Κομοτηναίου προπονητή της Δόξας Κώστα Βασιλακάκη. Γκολ είχαμε και για τον Γιώργο Γούλα στο ντεμπούτο του.

Αναλυτικά ο απολογισμός των 17 Θρακιωτών στην 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας:

1ος όμιλος

ΑΕ Ποντίων – Νέστος Χρυσούπολης 0-4: Άνετο πέρασμα του Νέστου απο την έδρα της ΑΕ Ποντίων Βατόλλακου, με τον Ξανθιώτη Γιάννη Μπουλγκούρα(φωτο 3) και αρχηγό του Νέστου να ξεκινά βασικός, ως αλλαγή μπήκε ο έτερος Ξανθιώτης της ομάδας Άγγελος Παυλακάκης. Σκόραρε για ακόμη ένα ματς ο Καβαλιώτης πρώην της Κ20 της Ξάνθης Νίκος Βαλαβανόπουλος.

ΑΠΕ Λαγκαδά – Απόλλων Καλαμαριάς 0-2: Με τον Εβρίτη Παύλο Ζώτο να μην αγωνίζεται ο Απόλλων Καλαμαριάς ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

ΑΟ Καβάλας – Δόξα Δράμας 2-2: Με τον Εβρίτη Γιώργο Λίτσκα(φωτο 1) η Καβάλα με τον Διγκόζη στον πάγκο της και τον Ξανθιώτη Κώστα Τσαλίκη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στο ντέρμπι της Ανατολικής Μακεδονίας απο την Δόξα Δράμας. Μάλιστα αυτό το αποτέλεσμα έφερε την απομάκρυνση του Κομοτηναίου Κώστα Βασιλακάκη απο τον πάγκο των Δραμινών οπού τον αντικατέστησε ο Νίκος Καραμπετάκης. Δεν αγωνίστηκαν για τον ΑΟΚ οι Σταματόπουλος και Μελισσόπουλος δύο τέρματα σημείωσε ο Βραζιλιάνος πρώην του Πανθρακικού Ίγκορ.

 

3ος όμιλος

Δόξα Μεγαλόπολης-ΑΟ Λουτράκι 3-1: Παρότι ο Γιώργος Γούλας(φωτο 2) κατάφερε να σκοράρει στο ντεμπούτο του το Λουτράκι δεν απέφυγε την ήττα στην Αρκαδία απο την Δόξα Μεγαλόπολης.

Αιολικός: Ρεπό είχε η ομάδα της Μυτιλήνης στην οποία αγωνίζεται ο Εβρίτης Αρθούρος Αμπραχαμιάν

4ος όμιλος

Εργοτέλης-Ιάλυσος 2-2: Νέο στραβοπάτημα για τον Εργοτέλη που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Γιάννη Χατζηνικολάου. Πλέον θα έχουμε δύο Εβρίτες στον πάγκο των Κρητικών καθώς πέρα απο τον Αντώνη Τσικάκη στον Εργοτέλη θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

Εθνικός – Ερμής Ζωνιανών 0-0: Λευκή ισοπαλία απέσπασε ο Ερμής Ζωνιανών του Θάνου Τοπούζη κόντρα στον ιστορικό και δυνατό στην έδρα του Εθνικό.

Προοδευτική – Τριγλία Ραφήνας 3-1: Με το Νίκο Γκαϊδατζή στην βασική ενδεκάδα η Προοδευτική επανήλθε στις νίκες, κερδίζοντας με 3-1 την Τριγλία Ραφήνας. Ο Εβρίτης φορ έγινε αλλαγή στο 58′.

Ηλυσιακός – Πανθηραϊκός 0-0: Με τους Ανδρέα Μκρτσιάν(φωτο 4) και Γιώργο Λαζαρίδη να αγωνίζονται βασικοί ο Πανθηραϊκός πήρε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηλυσιακό. Ο Λαζαρίδης στις αρχές του δευτέρου μέρους έγινε αλλαγή.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Άγιος Ιερόθεος 0-1: Χωρίς τον τραυματία Γιώργο Γκουτσίδη αγωνίστηκε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα απο τον Άγιο Ιερόθεο.

Θύελλα Ραφήνας – Ιωνικός 0-3: Εντός έδρας ήττα για την Θύελλα Ραφήνας, με τον Ξανθιώτη αμυντικό Μανώλη Ντόσκα μην αγωνίζεται.

Share it