Search

Το ευχαριστώ της Νεάπολης προς την διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής και τα συγχαρητήρια στον κόσμο της Κομοτηνής!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής για την άψογη φιλοξενία της εξέδωσε η ομάδα της Νεάπολης, που πέρα απο τα ευχαριστώ έδωσε τα συγχαρητήρια της  στον κόσμο της Κομοτηνής τόσο για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε όσο και για την ευαισθησία που έδειξε με την συγκέντρωση χρημάτων για ένα μικρό παιδί που έχει σοβαρό πρόβλημα.

Παράλληλα τόνισαν πως πλέον ξεκινά μια νέα συνεργασία των δύο πλευρών ενώ δεν απέκλεισαν στο μέλλον να γίνουν και φιλικά παιχνίδια μεταξύ των δύο Ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ. του ΣΑΠΚ Νεάπολης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του σωματείου ΑΕ Κομοτηνή, για την άψογη φιλοξενία του προς τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες μας που βρέθηκαν στον χθεσινό αγώνα της Κομοτηνής.Επίσης να συγχαρεί την όλη εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο, με τις μαζορέτες, τους φίλαθλους και τα κλίμα που είδαμε. Τέλος να απευθύνουμε δημόσια συγχαρητήρια στον κόσμο της ακριτικής πόλης μας για την ευαισθησία που έδειξαν για την συγκέντρωση χρημάτων για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα νεαρό παιδί της Κομοτηνής.
Υποσχόμαστε πως στη Νεάπολη θα συνεχιστεί αυτό το πάρτι μιας και όπως είναι γνωστό η προσπάθεια του συλλόγου μας δεν έχει να κάνει μόνο με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας, αλλά και με την διασκέδαση-παιχνίδι που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι φίλαθλοι σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας…
Φίλοι μας της ΑΕ Κομοτηνής, πιστεύουμε πως η πόρτα αυτή που άνοιξε χθες να έχει μία εποικοδομητική συνεργασία και στο μέλλον…Ήδη έχουμε ενημερώσει τους υπευθύνους της ακαδημίας ΝΒΑ να προγραμματίσουν φιλικά με τις ακαδημίες σας στο άμεσο μέλλον…
Σας ευχαριστούμε πολύ…!!!

Share it