Search

Ο απολογισμός των 10 πιτσιρικάδων απο την Θράκη που αγωνίζονται στα τμήματα Υποδομής ομάδων της Super League!

Με δράση και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες συνεχίστηκε η δράση στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, με τις ομάδες των νεαρών Θρακιωτών να έχουν απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Αναμφίβολα ο Θρακιώτης της αγωνιστικής ήταν ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης που σκόραρε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Νέων.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των 9 πιτσιρικάδων απο την Θράκη που αγωνίζονται σε ομάδες της Super League εκτός Θράκης:

Κ20

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ  2-0: Με τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Γιώργο Ξενιτίδη(φωτο 1) να περνά στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 72′ και στο 91′ να “καθαρίζει” το παιχνίδι με το τέρμα του οι “ερυθρόλευκοι” έκαμψαν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Δεν αγωνίστηκε ο Κομοτηναίος αμυντικός του Ολυμπιακού Θανάσης Γιανναράκης.

Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Με τους Κομοτηναίους Βλαδιμηρίδη(φωτο 3) και Τζατζανά(φωτο 2) στην βασική ενδεκάδα οι Φαίακες είχαν εξαιρετική παρουσία, προηγήθηκαν όμως στο 60′ οι Αρκάδες βρήκαν τον τρόπο και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Καλή εμφάνιση απο τους δύο Θρακιώτες.

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός  0-2: Βασικοί αγωνίστηκαν για τους Βοιωτούς ο Κομοτηναίος κίπερ Συνοδινός και ο Εβρίτης Σαραντίδης.

Κ17

Πανιώνιος – Πανθηναϊκός 0-0: Με τον Εβρίτη Δημήτρη Καμπουρούδη(φωτο 4) στην βασική ενδεκάδα, και μάλιστα με πολύ καλή παρουσία, η ομάδα του Πανιωνίου αναδείχτηκε ισόπαλοι με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Νότιου ομίλου του πρωταθλήματος Κ17.

Λεβαδειακός – Ατρόμητος  1-1: Με τον Κομοτηναίο Παχούμη στην βασική ενδεκάδα και τον επίσης Κομοτηναίο Γιαννακόπουλο να περνά στο ματς ως αλλαγή οι Έφηβοι του Λεβαδειακού άγγιξαν τη νίκη όμως ένα γκολ στο 85′ έδωσε τον βαθμό τις ισοπαλίας στον Ατρόμητο.

Κ15

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός  5-0: Ως αλλαγή στο 58′  πέρασε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Ξανθιώτης αμυντικός Παρασκευάς Μπάτζιος.

Share it