Search

Δημήτρης Γκαράς: «Στόχος μας και οι τρεις τίτλοι φέτος με τον ΠΑΟΚ»

Στο μικρόφωνο του SportsAddict μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, ο Ορεστιαδίτης παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γκαράς.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι:

«Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε να μπορούμε να παίρνουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι η ομάδα να ξανά είναι πλήρης, να ξανά μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Οι τραυματισμοί σε αποσυντονίζουνε λίγο, αλλά είμαστε πρωταθλήτες και δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε τώρα τι κάνουμε. Πρέπει να βρίσκουμε πάντα λύσεις, να καλύπτουμε πάντα τα κενά και όσο γίνεται να το δίχνουμε αυτό μέσα στο γήπεδο. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να πω και περαστικά στον Ανδρέα (Ανδρεάδη), ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα στην πορεία της σεζόν ή αν είναι αυτή η ομάδα όπως την είδαμε στο ματς με τον Εθνικό:

«Σίγουρα ακόμα υπάρχουν κάποιακενά, δεν υπάρχει τόσο καλή επικοινωνία και πάντα στην αρχή κάθε ομάδα θέλει χρόνο για να δεθεί. Έχουμε δύο παιδιά που περιμένουν να ενσωματωθούν στην ομάδα και σίγουρα είναι ακόμα πιο δύσκολο να έρθουν οι αυτοματισμοί και η καλή επικοινωνία μεταξύ μας όσο λείπει ένα κομμάτι, ένα γρανάζι από τη μηχανή. Πιστεύω ότι με τον καιρό θα παίξουμε καλύτερα, θα δεθούμε περισσότερο και θα έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο».

Για το «Να τοι να τοι οι πρωταθλητές» που φώναζαν στο τέλος οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και για το αν μπορεί και φέτος ο «Δικέφαλος του Βορρά» να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά έχουμε πει ότι πάμε να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους, δηλαδή και τους τρεις τίτλους. Θέλουμε να είμαστε μέσα σε όλους και είναι υπέροχο πράγμα να παίζεις τελικούς, πόσο μάλλον στο «Παλατάκι» που τα τελευταία δύο χρόνια ζήσαμε φοβερή ατμόσφαιρα. Πάμε λοιπόν για το καλύτερο δυνατό, αλλά το θέμα είναι να παίζεις και καλά. Όσο παίζεις καλά θα έρχονται οι νίκες και θα μπαίνουν και οι στόχοι».

Για την ομάδα του Εθνικού:

«Ο Εθνικός εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ σκληρός στην έδρα του, κόβει βαθμούς από αρκετά καλές ομάδες, κάνει τις εκπλήξεις του και πιστεύω ότι και φέτος θα είναι πολύ δυνατός ειδικά στο «σπίτι» του».

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ που ακολουθεί παντού την ομάδα:

«Θέλουμε πάντα τον κόσμο κοντά μας. Είναι ο 7ος παίκτης μας και το λέμε συνέχεια αυτό γιατί είναι η πραγματικότητα. Ο κόσμος έχει καταφέρει να γυρίσει πολλά παιχνίδια στα οποία εμείς ίσως να ήμασταν λίγο πεσμένοι ψυχολογικά και με τη φωνή τους παίρναμε θάρρος και δύναμη. Τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας. Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ εδώ και δύο χρόνια και θέλω να συνεχίσει να είναι έτσι ο κόσμος να ακολουθεί την ομάδα πάντα και παντού».

Share it