Search

Νίκη για τις Κορασίδες του ΓΑΣ Κομοτηνή στην Ξάνθη επί της Ασπίδας(+photos)

Αποδίδοντας εξαιρετικά σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι Κορασίδες του ΓΑΣ Κομοτηνή έφτασαν σε μια σπουδαία επικράτησε με 51-41 επί της Ασπίδας Ξάνθης στο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου Ξάνθης.

Οι παίκτριες του ΓΑΣ ήταν καλύτερες στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη, σε ένα ματς που κράτησε ζεστό το ενδιαφέρον των φίλων και των δύο ομάδων μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου, με της Κομοτηναίες στην συνέχεια να αυξάνουν την διαφορά σε διψήφιο νούμερο διατηρώντας την διαφορά μέχρι και το φινάλε.

Κορυφαίες για την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν οι Κωφίδου, Νικολαίδου και Δανιήλ, ενώ για τις Ξανθιώτισσες ξεχώρισαν οι Μοϋσένκο και Παυλάκη.

Δεκάλεπτα:13-16, 22-29, 29-39, 41-51.

ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ(Καρα Αχμέτ Νεδήμ): Μαγγοπούλου , Παυλάκη 11, Ματζουράνη, Χειμαριώτη 2, Ευθυμίου, Εμβέρ Σουλεϊμαν 2, Χατζηχαλήλ 7, Μπάτη , Ιμπραχήμογλου 2, Ιωαννίδου 2, Μοϋσένκου 12, Πετρίδου 3,

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ(Δόλωμα): Κατσιγιαννακη , Ζάντζα , Κωφίδου 14 , Γιαννακίδου , Ισμαήλ Τσαούς ,Νικολαϊδου 15(1) , Μαχαίρα , Δανιήλ 19 , Τσακίρη , Φαλακάκη 3 .

Share it