Search

Ντεμπούτο με δύο γκολ για Χαριτίδη και επιστροφή Αμουτζάκη στην τεσσάρα του Αβάτου επί του Κύρνου

Με τον Χαριτίδη να επιβεβαιώνει απο τα πρώτα κιόλας λεπτά της παρουσίας του το πόσο σπουδαία μεταγραφή ήταν για την ομάδα του Αβάτου, ο Άρης έκαμψε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την αντίσταση του μαχητικού Νέστου Κύρνου κερδίζοντας με 4-0.

Ο Χαριτίδης άνοιξε το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 17′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Λαζαρίδης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 43′ ο Χρήστος Λαζαρίδς έκανε το 3-0, με το τελικό 4-0 να διαμορφώνει ο Ξανθόπουλος στο 83′.  Με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι σε σουτ του Κούτρα.

Πέρα πάντως απο τη νίκη και την καλή παρουσία τα πιο σημαντικά για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη είναι τόσο η πολύ καλή παρουσία του Αντώνη Χαριτίδη αλλά και η επιστροφή στην δράση για τον κίπερ της ομάδας Δημήτρη Αμουτζάκη που έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, όπως και αυτή του Γιάννη Βασιλειάδη που επέστρεψε και αυτός απο τραυματισμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Κηλικιώτη και Βαμβακίδη. Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι όπως και σε όλα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Παυλίδη που έφυγε απο την ζωή.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης(73′ Βασιλειάδης Γιάννης), Παπαδιώτης, Ταχτσίδης, Σουκρήογλου, Θωμαίδης Χρ.(58′ Ξανθόπουλος), Δεσύλλας, Χίντ Ιμέρ(66′ Δασκαλάκης), Χαριτίδης, Λαζαρίδης.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελίδης): Βασιλειάδης Π., Χασάν Ορτσούν, Ταχήρογλου(74′ Μπατακάν Μουμίν), Κελίδης Ν., Μουζαφέρ Ογλού, Αμέτογλου, Σερίφογλου(68′ Τριανταφυλλάκης), Αλί Ογλου, Βελήογλου Μπερκ.(46′ Χουσείν Μπερκέ), Χαλίτογλου, Βελήογλου Μπ.

Share it