Search

Με Θρακιώτικο τέρμα “καθάρισε” το ντέρμπι των Νέων με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Τα γκολ των Θανάση Ανδρούτσου και Γιώργου Ξενιτίδη έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στα Κ20, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στου Ρέντη.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο με τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Κώστα Κηπουρό να απειλούν την εστία του Σιαμπάνη. Το γκολ ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Βρουσάι έκανε ωραία ατομική ενέργεια και τροφοδότησε τον Ανδρούτσο, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν μπόρεσε να φθάσει στην ισοφάριση. Αντίθετα, δέχθηκε το δεύτερο γκολ για το τελικό 2-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Γιώργο Ξεντίδη, ύστερα από νέα ασίστ του Βρουσάι.

Ο Ξενιτίδης που φέτος ανέβηκε στα Κ20 μαζί με τον Κομοτηναίο Γιανναράκη, παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει να τον πιστεύει ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, με τον Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό πάντως να μην αφήνει την ευκαιρία να… πέσει κάτω δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει και σημαντικά γκολ όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (79′ Καμπετσής), Τασιούλης (63′ Κωστανάσιος), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (72′ Ξενιτίδης), Βρουσάι

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοτσάκης, Μελετίδης, Ματθαίου, Μίσκοβιτς (56′ Αηδονίδης), Κωνσταντίνου (46′ Σταθόπουλος), Δημητριάδης (46′ Τζοβάρας), Χατζηδίμπας.

Share it