Search

Με άμυνα μπετόν πέρασε απ’ την Αλεξανδρούπολη το Δημοκρίτειο (39-56)

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Ολυμπιάδα του Μάριου Ξανθίδη, στο «Μ. Παρασκευόπουλος». Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, δεν έδειξε τα στοιχεία που εμφάνισε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου πέτυχε ισάριθμες νίκες και έτσι γνώρισε την ήττα απ’ το Δημοκρίτειο με 39-56.

Όπως δείχνει και το πολύ μικρό σκορ επιθετικά για την Ολυμπιάδα, οι παίκτες του Μάριου Ξανθίδη ήταν πάρα πολύ άστοχοι και ειδικά απ’ τα 6,75.

Οι γηπεδούχοι πήραν πολλές προσπάθειες απ’ την γραμμή του τριπόντου καθώς το Δημοκρίτειο με την ζώνη που έπαιζε, έκλινε τους χώρους κάτω απ’ το καλάθι.

Η ζώνη αλλά η πίεση του Δημοκριτείου ψηλά, όταν η Ολυμπιάδα κατέβαζε την μπάλα προς το μισό του αντιπάλου, και τα πολλά παραπάνω ριμπάουντ των φιλοξενούμενων, ήταν τα σημεία κλειδιά της αναμέτρησης καθώς οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τις λύσεις στο παιχνίδι της ομάδας του Καρυπίδη.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν την ψαλίδα, η οποία έμεινε ανοιχτή, μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.

Ιωσηφίδης και Στασινόπουλος, πέτυχαν μαζί, όσους πόντους όλοι αθροιστικά οι παίχτες της Ολυμπιάδας, με τον παπαχρήστου να είναι ο μόνος που πάλευε επιθετικά για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, πετυχαίνοντας 16 πόντους

Αναλυτικά:

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-17, 21-37, 32-48, 39-56

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ξανθίδης Μ.): Αγγελίδης 5(1), Παπαχρήστου 16(4), Γιαβρίδης 4, Αλεξούδης 4, Μπάτσικας 6(1), Τσουρνακάκης, Κελεπεκίδης 3(1), Αγγέλου, Χατέλος Δ. 1, Πασσιάς, Τσιφλίκογλου

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ (Καρυπίδης Α.): Οικονομάκης 3 (1), Πολίτης 5(1), Μπούντας 6, Ιωσηφίδης 17, Στασινόπουλος 22, Μόσχου 3(1)

Share it