Search

Μάτς για γερά νεύρα στο ΑΟΞ, τέσσερα γκολ δύο αποβολές και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ορφέα Ξάνθης(+40 photos)

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν αυτό που διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΟΞ, οπού στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης αναδείχτηκε ισόπαλοι με 2-2 με τον Εορδαϊκό. Αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Ιωαννίδης στο 70′ και ο Γιάννης Καραγκιόζης μετά το τέλος του αγώνα σε ένα ματς με πολύ ένταση κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Απο τα πρώτα κιόλας λεπτά οι παίκτες του Ορφέα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κυριάρχησαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, και αφού απείλησαν με ωραίο προσπάθεια του Γιάννη Καραγκιόζη που απομάκρυναν στην γραμμή οι αμυνόμενοι, για να φτάσουμε στο 13′ όταν μετά από ωραία κατά μέτωπο επίθεση του Μουμίνογλου ο επιθετικός του Ορφέα μπήκε στην περιοχή πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο σημείο του πέναλτι όπου ο Γιάννης Καραγκιόζης σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στόικου για  το 1-0. Και εκεί που έμοιαζε πιο πιθανό οι Ξανθιώτες να πετύχουν δεύτερο γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, όταν στο 38′ ο Ίβιτς έπιασε το σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρούφου. Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά έχασαν δύο τρομερές ευκαιρίες με Μπουνταγκίδη και Μουμίνογλου και κατάφεραν στο 59′ να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα χάρις το τέρμα του Βασίλη Λαζαρίδη, που είχε μπει δύο λεπτά αργότερα στο ματς και στην πρώτη του εμφάνιση με τον Ορφέα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ορφέα με τον Μουμίνογλου να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Στόικο με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να τον σταματά, ενώ στο 80′ όλα έμοιαζαν ιδανικά για τους Ξανθιώτες καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον Ιωαννίδη που προσπάθησε να γρονθοκοπήσει τον Μακράκη με τον διαιτητή του αγώνα άμεσα να του δείχνει την κόκκινη.

Τελικά αυτή η αποβολή φάνηκε να κάνει κακό στους Ξανθιώτες, καθώς το ματς χάλασε πολύ έγινε πιο σκληρό απο πλευράς φιλοξενούμενων με συνεχείς αντεγκλήσεις προς τους παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας που έδειχναν να χάνουν την συγκέντρωση τους. Στο 87′ οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν τον Ορφέα με τον Ρούφο να σταματά τον Ίβιτς που βγήκε μόνος απέναντι του, για να φτάσουμε στο 92′ όταν οι φιλοξενούμενοι συνεργάστηκαν μέσα στην περιοχή του Ορφέα με τον Καλογιαννίδη να παγώνει το γήπεδο και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δραμινός διαιτητής κ. Παρχαρίδης έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Γιάννη Καραγκιόζη καθώς σε μια φάση με αρκετές αντεγκλήσεις και σπρωξίματα μεταξύ των παικτών ο διαιτητής είδε τον μεσοεπιθετικό του Ορφέα να απωθεί αντίπαλο και έτσι του απέβαλε, κάτι που πέρα απο το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και το μεγαλύτερο πλήγμα για τους Ξανθιώτες που δεν θα έχουν στην διάθεση τους στο επόμενο ματς τον Γιάννη Καραγκιόζη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παρχαρίδης με βοηθούς τους Χατζηνάκος και Κουβαλάκη απο την ΕΠΣ Δράμας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης): Ρούφος, Τορομανίδης (38΄ Τζαμπάζ Χακή), Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης(87′ Μόσχος), Ξαντινίδης (60’ Λαζαρίδης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου Τουγιάλ.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Αλ. Αλεξίου): Στόικος, Νικολαΐδης, Δινοβίτης (46’ Ενσό), Σαββίδης, Λιάμης, Μπαλίτσας, Χαραλαμπίδης (47’ λ.τ. Ταμπά), Μπίκος (70’ Καλογιαννίδης), Ίβιτς, Ιωαννίδης, Μαυροματίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ SA

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it