Search

Και δεύτερη αποχώρηση ομάδας στην ΕΠΣ Ξάνθης! Δεν συνεχίζει ο Κεραυνός Λευκόπετρας

Άσχημα τα μαντάτα με ακόμη μια αποχώρηση ομάδας απο την ΕΠΣ Ξάνθης, που παρότι αγωνίστηκε την Κυριακή οι ιθύνοντες της αποφάσισαν η ομάδα να μην συνεχίσει να αγωνίζεται. Απόφαση που μοιάζει ειλημμένη αν και μέχρι να γίνει επίσημη κατάθεση αποχώρησης ελπίζουμε να αλλάξει κάτι και να μην υπάρξει αποχώρηση.

Ο λόγος για τον ιστορικό Κεραυνό Λευκόπετρας που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 λόγω της περσινής της αποχώρησης απο την Α1 κατηγορία. Η ομάδα του Κεραυνού που πέρασε απο χίλια κύματα το καλοκαίρι του 2015, μετά απο παρέμβαση ανθρώπων του χωριού που δεν ήθελαν την διάλυση της ιστορικής τους ομάδας έγινε προσπάθεια να διατηρηθεί η ομάδα, όλα αυτά μέχρι τώρα με την διοίκηση να αποφασίζει πως δεν γίνεται να παλεύει μόνη της και πήρε αυτή την δύσκολη απόφαση.

Το πλήγμα για την κατηγορία πέρα απο την αποχώρηση  ενός ιστορικού σωματείου έγκειται και στο γεγονός πως σε ένα πρωτάθλημα 10 ομάδων πλέον κάθε αγωνιστική κάποια ομάδα θα έχει ρεπό, ενώ με ομάδα λιγότερη θα διεξαχθούν και τα πλέι αουτ, στα θετικά αν μπορεί να υπάρχουν το γεγονός πως δεν υπάρχει ζήτημα αλλοίωσης καθώς η ομάδα του Κεραυνού δεν είχε πάρει κάποιο βαθμό.

Είναι χαρακτηριστική, της στεναχώριας που επικρατεί στον σύλλογο, η ανάρτηση του μέχρι πρότινος προπονητή-παίκτη της ομάδας Γιάννη Χουπτέρη που ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του αγωνιστικού τμήματος για την απόφαση της διοίκησης:

“Αυτή η ιστορική ομάδα ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ, αποχώρη από το τοπικό πρωτάθλημα της Α2 και επίσημα, για πολλούς λόγους και διάφορους λόγους που δεν γνωρίζω να σας πω!!!!! Οπότε Από αύριο να έρθετε να πάρε τα δελτία από τον ΤΆΣΟ ΑΒΡΑΜΙΔΗ, για να συνεχίσετε σε όποια ομάδα θέλετε!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνατε για αυτήν την ομάδα και για της καλές στιγμές που είχαμε μαζί αυτό το διάστημα,,.. Ξέρω ότι μερική θα χαρούν από αυτό το γεγονός, αλλά τροχός είναι και γυρνάει..Εσείς να έχετε ψηλά το κεφάλι και να μην φοβάστε τίποτα… Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που ήταν μαζί μου!!!!!! Εάν θέλετε κάτι και μπορώ να βοηθήσω να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου….”

Share it