Search

Εντυπωσίασαν στο γούρικο ντεμπούτο τους οι Cheerleaders της ΑΕ Κομοτηνής!(+video, photos)

Με γνώμονα την πεποίθηση τους  πως μία αναμέτρηση μπάσκετ πρέπει να αποτελεί διασκέδαση για το κοινό, φέτος η ΑΕ Κομοτηνής καθιερώνει στην ανάπαυλα των παιχνιδιών την παρουσία των Cheerleaders που με τον χορό τους θα δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στα ματς, και αναμφίβολα μεγάλο ενδιαφέρον στα παιχνίδια της ομάδας της Κομοτηνής.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή τα κορίτσια της ΑΕΚ πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους, δείχνοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων τους και κερδίζοντας δικαιολογημένα το χειροκρότημα του κόσμου! Ενώ έφεραν και γούρι στην ΑΕΚ που πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Πλέον το επόμενο ραντεβού, είναι την 4η αγωνιστική με τον Αστέρα Καβάλας στις 6 Νοεμβρίου με νέες χορογραφίες από τις Cheerleaders της ΑΕ Κομοτηνής!

Θυμίζουμε πως η ιδέα είναι της Μαρίας Ποσνακίδου, η οποία έχει πάθος με τον χορό, με την ΑΕ Κομοτηνής να αποδέχεται την πρόταση και να δημοσιοποιεί την απόφασή της για τη δημιουργία των «cheerleaders» της ομάδας.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες απο την πρεμιέρα των cheerleaders της ΑΕ Κομοτηνής όπως αναρτήθηκαν απο την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Χρόνος:

Share it