Search

Με πρωταγωνιστή τον Χότσκα η…επεισοδιακή νίκη του Εχίνου στο ντέρμπι με τον Ζυγό(+video)

Με τον πρώτο του σκόρερ Τουγκάι Χότσκα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής η ομάδα του Εχίνου Σπορ πέτυχε μια σπουδαίας σημασίας νίκη στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης επί του Ηρακλή Νέου Ζυγού με 2-0.

Σε ένα ματς που ωστόσο δεν έλειψε η ένταση καθώς στο 68′ ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Σίμο Καλπάκη, για εξύβριση στις διαμαρτυρίες για την υπόδειξη του φάουλ απ’ όπου προήλθε το γκολ του Εχίνου, ενώ όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα αυτό συνεχίστηκε και μετά την λήξη της αναμέτρησης οπού ο διαιτητής δέχθηκε φραστική επίθεση απο τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και παράγοντα της ομάδας του Ζυγού, με έντονες διαμαρτυρίες και για το γκολ του Κελέση που ακυρώθηκε στο 80′ καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

Στα της αναμέτρησης το ματς ήταν αμφίρροπο και ισορροπημένη στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο ο Τουγκάι Χότσκα με δύο πολύ όμορφα τέρματα, το φάουλ με το οποίο άνοιξε το σκορ μπορείτε να το δείτε παρακάτω, χάρισε στην ομάδα του ακόμη μια νίκη που επαναφέρει τον Εχίνο στην δεύτερη θέση και σε απόσταση βολής απο τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου τον οποίο και υποδέχεται σε δύο εβδομάδες. Ένα Άβατο που υποδέχεται αυτή την Κυριακή η ομάδα του Ηρακλή στον Ζυγό στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργου Παυλίδη που έφυγε απο την ζωή. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Βαχαβιώλο και Καρπουζέλη.

http:/

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ – Εκ. Καμπούρ): Αμούτσκα Μ., Μπαϊρακταρίδης, Σούχτεφ(89′ Κανατσίδης), Μποασί, Τζομιάδης, Καδή Χ.(90′ Αμούτσκα Σ.), Μαρίνοφ, Ιντζέ Καρά(46′ Μιχαηλίδης), Χατζηνίκος, Χότσκα, Παρσαντανιάν

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Κελέσης, Αρσενίου(82′ Παπαδόπουλος), Μπακάλ, Τσετινές, Ευθυμιάδης, Πανταζίδης, Τσακιράκης, Κτίστης(60′ Τσακίρ Σουλεϊμάν), Ξουπλίδης(80′ Μπουδούρ), Κωφφίδης.

Share it