Search

Οι δηλώσεις του σκόρερ και MVP της νίκης της Ξάνθης στα Χανιά, Χαμζά Γιουνές

Ο επιθετικός της Ξανθης Χαμζά Γιουνές ήταν αυτός που αναδείχτηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα στα Περβόλια, από τους αθλητικούς συντάκτες που κάλυψαν την αναμέτρηση στα Περιβόλια, καθώς άλλωστε είναι εκείνος που σκόραρε το γκολ της νίκης για την Ξάνθη επί του Πλατανιά.

xamza-mvpΟ διεθνής Τυνήσιος επιθετικός στις δηλώσεις του μετά την παραλαβή του βραβείου είπε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα άλλαξαν πολλά. Αρχίσαμε να δουλεύουμε περισσότερο σαν σύνολο και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην έδρα του Παναθηναϊκού και δόξα τον Θεό καταφέραμε σήμερα να συνεχίσουμε νικηφόρα και δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε εκτός έδρας νίκες».

Ενώ για τη δική του απόδοση, το γκολ και το βραβείο του MVP τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, που βοήθησε την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και ελπίζω να βελτιωθώ κι εγώ ο ίδιος στα επόμενα παιχνίδια».

Το βραβείο του MVP του αγώνα ο Γιουνές το παρέλαβε απο την μικρή Ίριδα Παπαδοπούλου σε μια κίνηση που κάνει σε κάθε ματς η ΠΑΕ των Χανίων δίνοντας την δυνατότητα και σε μικρούς φίλους της ομάδας να μετέχουν ενεργά στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Πλατανιά.

 

 

Share it