Search

Επιβλητική εμφάνιση και νίκη των Παίδων της Ασπίδας Ξάνθης, αγωνίστηκαν και τέσσερις 13χρονοι!

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψαν το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου, οι παίκτες του Παιδικού της Ασπίδας Ξάνθης που επικράτησαν με 92-28.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής μια και απο τα πρώτα κιόλας λεπτά η διαφορά εκτοξεύθηκε σε διψήφιο αριθμό, με τους Ξανθιώτες μάλιστα να παίζουν εκπληκτική άμυνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να σημειώσουν μόλις 6! πόντους σε 20 λεπτά αγώνα.

Παρά τις αρκετές αλλαγές απο τον Χρήστο Βαχαρίδη οι παίκτες του συνέχισαν στον ίδιο εντυπωσιακό ρυθμό και στην τρίτη περίοδο με την διαφορά να ξεφεύγει μέχρι και στο +60, και εν τέλει με το τέλος της περιόδου στο +58(67-9). Στην τελευταία περίοδο υπήρχε χαλαρότητα λόγο και της μεγάλης διαφοράς με τους Ξανθιώτες να ολοκληρώνουν το ματς πετυχαίνοντας 92 πόντους και τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς πετυχαίνοντας 28 πόντους.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση τεσσάρων 13χρονων αθλητών απο τον προπονητή της Ασπίδας Ξάνθης, με τους Μαντζιούνη, Παναγιωτόπουλο, Φαρχάτ και Μπαφατάκη να πιάνουν την ευκαιρία απο τα “μαλλιά” καθώς είχαν εξαιρετική παρουσία με τον Φαρχάτ μάλιστα να πετυχαίνει και 12 πόντους, 9 ο Μαντζιούνης, 5 ο Παναγιωτόπουλος και 2 ο Μπαφατάκης.

Διαιτητές: Ευσταθιάδης – Αθανασιάδης

Δεκάλεπτα: 28-2, 50-6(ημίχρονο), 67-9, 92-28(τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Χρ. Βαχαρίδης, Αντ. Καζαρτζίδης): Μαντζιούνης 9(1), Παπαδόπουλος 12, Γάτος 11, Παναγιωτόπουλος 5(1), Μπαφατάκης 2, Αρβανιτάκης 2, Τιτόπουλος 4, Χαραλαμπίδης 12, Φαρχάτ 12, Παπαϊωάννου 2, Αρκουτζίδης 4, Δελιαννίδης 17

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Share it