Search

“Αρχηγικές” δηλώσεις του MVP της ΑΕΚ Πέτρου Μάνταλου και μύνημα ανάκαμψης

Ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος ψηφίστηκε MVP του αγώνα στο ματς με τον Πανιώνιο και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι είναι στο χέρι των παικτών να αλλάξουν την εικόνα τους στο επόμενο παιχνίδι για να επιστρέψουν τα χαμόγελα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό το αποτέλεσμα. Ούτε ο κόσμος, ούτε εμείς. Περάσαμε μια βδομάδα περίεργη μπορώ να πω, με την αλλαγή προπονητή και τα όσα έγιναν. Υπήρχε άγχος και φαινόταν αυτό. Προσπαθήσαμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν βρήκαμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο χέρι μας είναι να γυρίσουμε την κατάσταση και να κάνουμε ξανά χαρούμενο τον κόσμο μας. Αν κερδίζαμε σήμερα δεν θα υπήρχε καμία διαμαρτυρία στο φινάλε”.

Για το ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: “Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε ως βασικό σκοπό, να καταστρέψει το παιχνίδι μας. Δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση, αλλά δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα του Πανιωνίου”.

Για την αλλαγή προπονητή, σχολίασε: “Ο νέος προπονητής είναι λίγες μέρες κοντά μας και δεν μπορούσε να αλλάξει και πολλά πράγματα. Από εδώ και πέρα θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα μας”.

Share it