Search

Αποχώρηση-έκπληξη απο την Ασπίδα Ξάνθης! Παραιτήθηκε ο Μάκης Σαμαράς

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης η απόφαση του μέχρι πρότινος γενικού αρχηγού της Ασπίδας Ξάνθης, Μάκη Σαμαρά να δηλώσει αιφνιδιαστικά την παραίτηση του απο την ομάδα για την οποία έχει προσφέρει πολλά σαν παίκτης και παράγοντας αλλά και σε οποιοδήποτε πόστο του ζητήθηκε.

Μια απόφαση που όσο δύσκολη και αν μοιάζει για τους Ασπιδαίους, έρχεται μετά απο ώριμη σκέψη του ίδιου. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε το SA με τον πρώην πλέον Γενικό αρχηγό της Ασπίδας μας τόνισε ότι το σκέφτηκε πολύ για να έρθει αυτή η απόφαση, που είναι αρκετά δύσκολη για αυτόν αλλά έπρεπε να γίνει τώρα, και ειδικά μετά απο νίκη για την ομάδα.

Μια νίκη που οι παίκτες της Ασπίδας σαφώς φορτισμένοι και οι ίδιοι αφιέρωσαν στον αγαπημένο τους φίλο, και γενικό αρχηγό που ήταν πάντα εκεί για αυτούς, Μάκη Σαμαρά.

Πάντως σε ερώτημα μας αν αυτή του η απόφαση σημαίνει και απομάκρυνση του απο τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο Μάκης Σαμαράς μας τόνισε πως αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει να είναι κοντά σε αυτό. Κάτι που ελπίζουμε να μην διαρκέσει για πολύ καθώς το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει την “πολυτέλεια” άνθρωποι με την προσφορά του Μάκη Σαμαρά να είναι εκτός αυτού.

Η ανάρτηση του Μάκη Σαμαρά αναφέρει:

ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΛΊΓΗ ΏΡΑ ΈΚΛΕΙΣΕ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΘΈΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΌ ΤΟ ΠΌΣΤΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΎ ΑΡΧΗΓΟΎ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ Η ΟΠΟΊΑ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΑΠΟΔΈΚΤΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ. ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΆΓΟΝΤΑΣ. ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΊΟΥΣ ΠΑΣΛΑΚΗ ΠΑΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΊΠΛΑ ΤΟΥΣ ΈΜΑΘΑ ΠΟΛΛΆ. ΤΈΛΟΣ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΔΕΙΞΑΝ. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΜΟΥ.ΚΑΛΗ ΔΎΝΑΜΗ ΚΑΛΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Share it