Search

Τουρνουά Β. Ελλάδας Παναθηναϊκού στην Ελευθερούπολη Καβάλας στις 22 & 23 Οκτώβρη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διοργανώνει για 2η φορά τουρνουα Βορείου Ελλάδας με τη συμμετοχή 9 σχολών του από τη Θράκη και τη Μακεδονία.

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν οι Μαΐστρος Αλεξανδρούπολης, Πράσινη Ακαδημία Κομοτηνής, Μέγας Αλέξανδρος Καστοριάς, Αγροτικός Αστέρας Βέροιας,  Μπέμπηδες Ν. Αμισσού, Αινείας Θεσσαλονίκης, Τσοτάκης Φλώρινας και φυσικά η διοργανώτρια ομάδα Ορφέας Ελευθερούπολης. Επίσης, φιλική συμμετοχή θα έχει και η ακαδημία του ΑΟ Καβάλας παρόλο που δεν ανήκει στο Δίκτυο της αθηναϊκής ΠΑΕ.

Το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τη Σχολή «Ελευθερούπολη Καβάλας», διοργανώνουν το 2ο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας, το Σαββατοκύριακο 22-23/10, με τη συμμετοχή περίπου 400 μικρών ποδοσφαιριστών.

Οι 9 Σχολές από τη Μακεδονία που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα είναι οι: «Ελλήσποντος Κριθιάς», «Μέγας Αλέξανδρος Καστοριάς», «Αγροτικός Αστέρας Βέροιας», «Μπέμπηδες Ν. Αμισσού», «Αινείας Θεσσαλονίκης», «Μαΐστρος Αλεξανδρούπολης», «Πράσινη Ακαδημία Κομοτηνής», «Τσοτάκης Φλώρινας» και φυσικά η διοργανώτρια ομάδα «Ορφέας Ελευθερούπολης»! Επίσης, φιλική συμμετοχή θα έχει και η ακαδημία του «ΑΟ Καβάλας» παρόλο που δεν ανήκει στο Δίκτυό μας.

Στο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελευθερούπολης, θα συμμετέχουν παιδιά από 4 ηλικιακές κατηγορίες, το Παιδικό, το Προ-παιδικό, το Junior και το Pro-junior που θ’ αγωνιστούν σε ένα γήπεδο 11×11, ένα γήπεδο 9×9, δύο γήπεδα 8×8 και ένα γήπεδο 7×7. Κοντά τους, θα είναι οι Γ. Καφές και Μ. Τσομπανόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής και σκάουτερ των Σχολών Β. Ελλάδας, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού κ. Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε σχετικά με την διοργάνωση του 2ου Πρωταθλήματος Β. Ελλάδας «Θα ταξιδέψω για δεύτερη φορά στην Ελευθερούπολη, γιατί βλέπω ότι υπάρχει μεγάλο κίνητρο για τα παιδιά και τους υπευθύνους των Σχολών, καθώς μέσα από τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος μπορούν να εντοπιστούν νέα ταλέντα αλλά και να χαρούν τα παιδιά μια άρτια οργανωμένη ποδοσφαιρική συνάντηση». μας.

Share it