Search

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στα εκτός έδρας παιχνίδια των Κ20 και Κ17 της Ξάνθης

Με δράση και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Υποδομών της Super League, με την Ξάνθη να έχει εκτός έδρας παιχνίδια για Κ20 και Κ17 καθώς η Κ15 της έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Η ομάδα Νέων της Ξάνθης που ψάχνει τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 11:30 στο Δημοτικό γήπεδο Αλικανίου την ομάδα Κ20 του Πλατανιά. Η ομάδα της Ξάνθης μετά απο 5 αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό, ενώ η αντίπαλος τους την Κυριακή έχει 5 βαθμούς. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μελέτιος Γιουματζίδης με βοηθούς τους Κολοκοτρώνη και Βερυκάκη της ΕΠΣ Χανιών.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και η Κ17 της Ξανθιώτικης ΠΑΕ που την Κυριακή στις 10:30 θα αντιμετωπίσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι την ομάδα Κ17 της Κέρκυρας, ευελπιστώντας να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα μακριά απο την Ξάνθη οπού σε τρία ματς μετρά μία ισοπαλία(2-2 με Ηρακλή), μία νίκη(4-1 την Λάρισα), ενώ στην μοναδική της ήττα απο τον ΠΑΟΚ με 2-1 αυτή ήρθε στο φινάλε του αγώνα. Την αναμέτρηση της Κ17 της Ξάνθης στο νησί των Φαιάκων ορίστηκε να διευθύνει ο Πέτρος Νικόπουλος με βοηθούς τους Καββαδία και Μιάρη της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Share it